سامانه پیام ذینفعان در پورتال 4 زبانه پژوهشگاه صنعت نفت راهاندازي شد
سامانه الكترونيكي پیام ذینفعان براي اولين بار در راستای وظایف کارگروه ارتقاء نظام سلامت اداري، کمیته صیانت از حقوق شهروندی و طرح تکریم ارباب رجوع، با همکاری واحد ارتباطات طراحي و بر روي پورتال 4 زبانه پژوهشگاه صنعت نفت راه اندازي شد.
عباس خليل آبادي، مشاور رییس و دبیر كارگروه ارتقاء نظام سلامت اداري پژوهشگاه صنعت نفت با اشاره به اينكه طبق ابلاغيه شماره 43889-2/20مورخ 5/2/1394 در مورد اجرایی شدن قانون ارتقاء سلامت نظام اداری از سوي وزير نفت و تاكيد دکتر کاتوزیان، رييس پژوهشگاه اين سامانه راهاندازي شده است افزود: اين سيستم موجب رعایت حقوق ذینفعان و افزايش بهرهوري مجموعه خواهد شد و در واقع از طريق اين سيستم ديگران به ما كمك مي كنند تا فرايندها و عملياتها را بهبود بخشيم.
خليل آبادي با بيان اينكه هدف از راهاندازي اين سيستم پاسخگويي به ذينفعان پژوهشگاه است، افزود: با توجه به اینکه ذینفعان محیط نزدیک سازمان قلمداد شده و همچنين ازکلیدیترین اجزا سازمان هستند از اين رو نظرات آنها برای تصحیح و ارتقاء خدمات سازمان بسیار حا ئز اهمیت است.
خليل آبادي با تاكيد بر اينكه علاوه بر عوامل خارج از سازمان در داخل سازمان نیز میتوانیم با دریافت دیدگاهها و نظرات، مشاركت جمعي در برنامههاي سازماني داشته باشيم، افزود: اصولا این وظایف عامل اساسی شکل گیری کارگروههای سلامت اداری، طرح تکریم و صیانت از حقوق شهروندی هستند و برای حصول اطمینان از تحقق نگرش مثبت به سازمان این کارگروهها با عضویت واحدهای ذیربط راه اندازی می شود تا چگونگی عملیاتی شدن وتحلیل دیدگاههای ذینفعان وارزیابی نتایج آن بررسی شود.
عباس خليل آبادي در ادامه تصريح كرد: چنانچه مشتريان پژوهشگاه انتقاد، پيشنهاد يا شکایتی داشته باشند ميتوانند از طريق اين سيستم پيگيري كرده و پاسخ مناسب از مرجع ذيصلاح دریافت و براي آنها ارسال خواهد شد و آدرس اين سامانه نیز در پورتال 4 زبانه پژوهشگاه به نشاني ripi.ir ، منوي درباره پژوهشگاه در دسترس است.
دبير كارگروه ارتقاء نظام سلامت اداري با اشاره به اينكه پژوهشگاه صنعت نفت با مشتريان بسياري در زمينه وظایف واحدهای صف و ستاد روبرو است، گفت: اين مجموعه همواره به دليل ارايه خدمات علمي و آزمايشگاهي و همچنين انجام پروژههاي متقاضيدار با ذینفعان و ساير سازمانها در ارتباط است، از اين رو از طريق اين سامانه ذینفعان ميتوانند ارتباط برقراركرده و نيازها و مشكلات خود را بازگو كنند.
وي همچنین افزود: در طول سالیانی که پژوهشگاه در حال فعالیت است با همت و تلاش مدیران با تجربه، اعضای هیات علمی، پژوهشگران دانشمند و کارکنان دلسوز و پرتوان توانستهایم براي جلب رضایت حداکثری ذینفعان گام برداریم. در همين راستا کسب نشان برتری در بین سازمانهای پژوهشی، رتبههای برتر پژوهشگران اين مركز در سراسر کشور و وجود استانداردهای متنوع کیفیت و زیست محیطی دلیلی بر این مدعا است وجالب توجه است که به طور محسوسی احترام به مراجعین ومشتریان بخش مهمی از فرهنگ سازمانی پژوهشگاه میباشد و این در رفتار سازمانی مدیران وکارکنان کاملا مشهود است .
رييس دبيرخانه كارگروه ارتقاء نظامت سلامت اداري افزود: افراداي كه نظرات و پيشنهادات خود را در اين سامانه ثبت مي كنند مي توانند كد رهيگري دريافت كرده و از طريق آن، روند كارها و نتايج حاصله را رصد كنند.
خليل آبادي با اشاره به فازهاي بعدي اين سامانه اشاره كرد و افزود: پیام ذینفعان را با همكاري ارتباطات تدوين خواهيم كرد تا جايي كه سيستم به طور کامل كمي و قابل تحلیل باشد و از حالت كيفي خارج شود.
وي در خاتمه افزود: از دیگر الزامات قانون ارتقای سلامت نظام اداری ایجاد سامانه پیام كاركنان می باشد که این سامانه نیز به زودی بر روي سايت داخلي پژوهشگاه راهاندازي خواهد شد تا از اين طريق ارتباط بين كاركنان و مديريت به بهترین نحو ممکن تسهيل شود .