در پنجمين كنفرانس بينالمللي مديريت فناوري ؛
پانل يادگيري فناورانه بنگاههاي بزرگ در بستر اقتصاد مقاومتي در صنعت نفت برگزارخواهد شد
با توجه به لزوم پرهيز از خام فروشي، توسعه فناوريهاي نفت، گاز و پتروشيمي در مسير بومي سازي فناوري اجتناب ناپذير ميباشد. در همين راستا و با هدف شكلگيري همكاريهاي فناورانه نهادهاي فعال داخلي و خارجي در صنعت نفت، در پنجمين كنفرانس بينالمللي مديريت فناوري، پانل يادگيري فناورانه بنگاههاي بزرگ در بستر اقتصاد مقاومتي در صنعت نفت بر گزار خواهد شد.
به گزارش واحد خبر ارتباطات پژوهشگاه صنعت نفت، پنجمين كنفرانس بينالمللي مديريت فناوري روز25 و 26 آذر ماه در مركز همايشهاي بينالمللي صدا و سيما برگزار خواهد شد و بر همين اساس پژوهشگاه پانل يادگيري فناورانه بنگاههاي بزرگ در بستر اقتصاد مقاومتي در صنعت نفت را با همكاري شركت ملي گاز ايران، وزارت نفت و شركت ملي نفت ايران در دومين روز كنفرانس برگزار خواهد كرد.
در اين پانل تخصصي، يادگيري فناورانه در صنعت نفت و گاز ايران با دو رويكرد بالا به پايين (سياستي) و پايين به بالا (تجربيات) مورد بحث و بررسي قرار مي گيرد.
در همين راستا دو ارايه در خصوص رويكرد سياستي پيش بيني شده است، كه حاصل دو پروژه پژوهشي روشمند ميباشد. سپس دو ارايه در خصوص رويكرد دوم كه برگرفته از تجربيات عملي در پژوهشگاه صنعت نفت و شركت توربوتك ميباشد، صورت خواهد گرفت.
اين گزارش مي افزايد با توجه به اهميت توسعه فناوري در صنعت نفت بهويژه در دوران پسا تحريم و تجربيات سالهاي اخير در خصوص اين مساله كه يادگيري از طرفهاي خارجي بهويژه در صنعت نفت كمتر اتفاق افتاده است و در زمان تحريم ايران را با مشكلاتي روبرو كرد نياز است كه چنين هم انديشيهايي بهخصوص در اين زمان تاريخي صورت گيرد.
در اين پانل موضوعات اصلي مرتبط با ارتقا ظرفيت جذب بنگاهها و يادگيري فناورانه و عوامل موثر بر اين فرآيند در سطح سازماني و بخشي، مورد بررسي قرار خواهد گرفت.
بر اساس اين گزارش انتظار ميرود كه نتايج اين پانل زمينهساز طراحي سياست هاي موثرتر در حوزه يادگيري فناوري در صنعت نفت و گاز كشور در دوره پساتحريم و افزايش تعاملات بينالمللي شود.