پژوهشگاه صنعت نفت، شريك مطمئن براي شركتهاي بينالمللي E&P
متمركز بر تجاريسازي و توسعه فناوري
متعهد به توسعه پايدار
اولویت اصلی پژوهشگاه صنعت نفت در نمايشگاه بيست و يكم نفت تهران ، معرفي خود به عنوان شريك مطمئن براي شركتهاي E&P بينالمللي، تمركز بر تجاريسازي و توسعه فناوري و تعهد به توسعه پايدار در سه حوزه بالادستي و پايين دستي صنعت نفت و انرژي و محيط زيست است؛ از آنجا كه پژوهشگاه برنامههای خود را در چارچوب اقتصاد مقاومتی و برنامه ششم توسعه تنظيم كرده و همچنین با توجه به فعاليتهاي اين مركز در دوران تحريم و پسا تحريم، محور برنامههاي ملی و بينالملي خود را با تمركز بر توان داخلي و تبيين شبكه فناورانه بينالمللي قرار داده و بر اساس اولويتهاي كلان وزارت نفت قرار داده است.
پژوهشگاه صنعت نفت، با شعار " خلق فناوري، توسعه پايدار" در بيست و يكمين نمايشگاه نفت تهران در روزهاي 16 لغايت 19 ارديبهشت ماه در سالن 9-8 حضور خواهد داشت.
حضور فعالانه پژوهشگاه در نمايشگاه بيست و يكم نفت تهران
در دوره 21ام، برنامههاي راهبردي پژوهشگاه نيز با تمركز و توجه بيشتر بر نيازهاي صنعت نفت در قالب 10 اولويت مشخص و اساسي در سه حوزه بالادستي، پايين دستي و انرژي و محيط زيست ارايه ميشود.
پژوهشگاه آخرین پیشرفتها، دستاوردها و نتایج حاصله از فعالیتهای محققان و پژوهشگران پرديس بالادستي را در سه حوزه مدلسازي سيستمهاي نفتي، سرشت نمايي جامع مخزن و خدمات و محصولات فناورانه ارايه ميكند.
از آنجايي كه تجاريسازي و توسعه فناوري يكي از راهبردهاي اساسي پژوهشگاه به حساب ميآيد پرديس پايين دستي دستاوردها و توانمنديهاي خود را به صورت سه اولويت شيرينسازي، ارتقاء نفت خام و فرآوردهها و نمكزدا به معرض نمايش ميگذارد.
همچنين در حوزه انرژي و محيط زيست، اين مجموعه با پروژههاي اجرا شده خود در 4 حوزه مديريت آب، مديريت پسماند، مديريت خوردگي و مديريت كربن در نمايشگاه حاضر خواهد شد.
ارايه 9 محصول تجاري در نمايشگاه بيست و يكم نفت تهران
پژوهشگاه صنعت نفت در راستاي تجاريسازي و توسعه فناوريهاي موجود، از بين محصولات توليدي خود، 9 محصول اولويتدار را كه به مرحله صنعتي و تجاري رسانده در بيست و يكمين نمايشگاه نفت تهران عرضه ميكند.
به گزارش واحد خبر ارتباطات پژوهشگاه صنعت نفت، كك نفتي، پارسي سول، گوگرد كشاورزي ساده و با ريز مغذي، روغن CNG، گيريس سرچاهي و پلاگهاي حفاري از جمله محصولاتي است كه توسط پژوهشگاه صنعت نفت در حوزه صنايع پايين دستي ارايه ميشوند.
اين گزارش ميافزايد محصولات تجاريشده نظير سيمان سبك و افزونه جلوگيري هرزروي در حوزه بالادستي و جاذب لكههاي نفتي(پد صنعتي) در زمينه محيط زيست ارايه ميشوند.
راهاندازي مراكز آموش مشترك تخصصي بينالمللي
علاوه بر فعاليتهاي ذكر شده پژوهشگاه به منظور توسعه علمی و فناوری کشور ، ارتباط دانشگاهها و مراكز تحقيقاتي و به اشتراک گذاری دستاوردهای پژوهشی و استفاده بهینه و مشترک از امکانات صاحبان فناوري، اين مجموعه با همكاري شركاي بينالمللي بستري را براي اين تعاملات دوسويه ايجاد كرده است.
برگزاري دورههاي آموزشي مشترك در داخل و خارج كشور قرار است با هدف ارتقاء منابع انساني متخصص صنعت نفت كشور و همچنين ارايه خدمات فناورانه به منطقه و ديگر كشورها برگزار شود.
در حوزه بالادستي نفت در زمينه فناوريهاي پيشرفته ازدياد برداشت دورهاي با دانشگاه دلفت هلند كه قديميترين و بزرگترين دانشگاه فني در اين كشور است در تابستان 95 برگزار خواهد شد و در راستاي ايجاد مركز مشترك تخصصي بينالمللي با تعدادي از شركتها، مراكز تحقيقاتي و دانشگاههاي بينالمللي همكاري خود را آغاز شده كه يكي از اين شركتها LR-Senergy است.
حضور شركتهاي صاحب فناوري در غرفه پژوهشگاه
شركاي بينالمللي پژوهشگاه نظير گروه IFP Energies nouvelles و سه شركت زير مجموعه آنIFP Training، Beicip، FranLab و هچنين Oceanus, kitech، Petro SA, Petro Techna, kigamدر بيست و يكمين نمايشگاه نفت تهران حضور دارند.
گفتني است نمايندگاني از دانشگاه دلفت هلند و شركت LR Senergy در غرفه پژوهشگاه نيز حضور دارند.
امضاء 17 توافق و تفاهم نامه و قرارداد با 12 طرف داخلی و خارجی
پژوهشگاه با 12 طرف داخلي و خارجي، در قالب رويكردهاي مشخص و ذكر شده 17 توافق و تفاهم نامه و قرارداد همكاري امضاء مي كند كه از اين ميان ميتوان به موسسه علوم زمینی و منابع معدنی كره (KIGAM) ، نفت و گاز پارس، مديريت اكتشاف شركت ملي نفت ايران، شركت توانا و نفت مناطق مركزي، اشاره كرد.
خاطر نشان ميشود ارايه 9 محصول تجاري شده و اولويتدار از ميان محصولات توليدي از ديگر اقدامهاي پژوهشگاه به حساب ميآيد.