60امين شماره پیک پژوهشگاه صنعت نفت، با تمركز بر توافقنامههمكاري پژوهشگاه صنعت نفت و گروه IFP فرانسه و گسترش همكاريهاي بينالمللي و همچنين با موضوعاتي نظير پيشخوان، رويداد، گفت و گوي ويژه، فرهنگي،نظر سنجي، ورزش ، اخبار ستاد و پرديس به صورت الكترونيكي در 22 صفحه رنگي منتشر شد.
به گزارش ارتباطات پژوهشگاه صنعت نفت، همكاري پژوهشگاه صنعت نفت و گروه IFP فرانسه، بهرهبرداري از اولين خط لوله كامپوزيت ايران، برگزاري سلسله نشستهاي مديريت دانش و امضاي قرارداد ساخت اولترا سانتريفيوژ خبر اول اين نشريه است و سخن سردبير نيز با توجه به رويكردهاي جديد كشور و همچنين در راستاي اهداف سند چشم انداز 1404 به تعاملات بينالمللي پژوهشگاه پرداخته و به طور اخص اشارهاي به آخرين همكاري اين مجموعه با موسسه تحقيقاتي فرانسه داشته است.
اين گزارش ميافزايد كه در پيشخوان نشريه الكترونيكي پژوهشگاه موضوع رونمايي از نخستين آزمايشگاه تست مرجع تجهيزات خورشيدي، راهاندازي پورتال داخلي منتشر شده است.
اين گزارش حاكي است در صفحه رويداد اين نشريه گزارش تفصيلي از مهمترين اتفاقات و حاشيههاي بازديد مدير عامل گروه IFP از پژوهشگاه به چشم ميخورد كه از آن ميان ميتوان به مصاحبه رييس پژوهشگاه، مدير عامل فرانسوي، معاون فناوري و روابط بينالملل پژوهشگاه و همچنين مدير پژوهش و فناوري شركت ملي نفت اشاره كرد.
گفتني است در صفحه رويداد مصاحبهاي با اصحاب رسانه كه در توافقنامه پژوهشگاه با اين شركت فرانسوي حضور داشتند نيز موجود است و خبرنگاران ارزيابي خود را از اين نشست و نمادسازي فرهنگي پژوهشگاه را در اين مراسم بيان كردهاند.
همچنين در صفحه 9و8 اين نشريه ميتوان به بررسي و نتايج حاصل از نمايشگاه 21ام نفت تهران از زبان مديران و كارشناسان حاضر در غرفه دست يافت و در اين صفحه سعي شده است با مديران و دستاندركاران پژوهشگاه در حوزههاي مختلف مرتبط با دستاوردهاي ارايه شده در نمايشگاه گفتگويي اختصاصي انجام شود.
بر اساس برنامهريزيهاي انجام مقرر شده است كه هر ماه صفحهاي به تحليل موضوعي مرتبط با فعاليتهاي پژوهشگاه صورت پذيرد و از آنجايي كه براي اولين بار نظر سنجي الكترونيكي در غرفه پژوهشگاه در 4 روز نمايشگاه نفت انجام شد تحليل اين ماه به اين موضوع اختصاص يافت و بر همين اساس موضوعاتي نظير اهداف بازديد كنندگان، ميزان دستيابي به اهداف،دستاوردهاي مورد توجه، ارزيابي محصولات تجاري، ارزيابي عملكرد مسئولين و كارشناسان غرفه در اين تحليل گنجانده شده است.
همچنين با توجه به آتشسوزي پتروشيمي بوعلي ماهشهر در صفحه گفتگوي ويژه اين نشريه گفتگويي با مجتبي جليلي، رييس HSE پژوهشگاه انجام شده تا نظر ايشان را در خصوص اقدامات صورت گرفته و لزوم پيشگيري از وقوع حوادث مشابه را جويا شويم.
گفتني است صفحه 13 پيك پژوهشگاه به اخبار ستاد همچون برگزاري دورههاي آموزشي، مصاحبه با رييس فناوري و نوآوري پژوهشگاه و آخرين كتابهاي انتشار يافته اشاره شده است. در ادامه نيز اخبار پرديس كه تمركز آن بر حوزه پايين دست است وجود دارد كه موضوع راهاندازي اولين خط لوله كامپوزيتي كشور براي انتقال نفت خام از زبان مدير پروژه، دكتر قادر خانبابايي و ديگر كارشناسان مرتبط با اين طرح پرداخته شده است.
از ديگر موضوعات اين نشريه ميتوان به اخبار فرهنگي، بازنشستگي همكاران اين مجموعه و رويدادهاي ورزشي اشاره كرد.
اين گزارش ميافزايد در صفحه آخر اين پيك به ديدار كاركنان ارتباطات با رييس پژوهشگاه، استقرار نظام پيشنهادات و گزارشي از رصد فناوري توسط كارشناسان پژوهشگاه پرداخته شده است.
گفتني است شمارههاي گذشته پيك پژوهشگاه در صفحه اصلي و در قسمت منابع موجود بوده و همچنين پیک شماره 60 پژوهشگاه از طریق پورتالwww.ripi.ir قابل دسترسی می باشد.