جهان هزاره سوم، جهانی است که با تغییرات سریع در زمینه های مختلف علمی- فرهنگی روبه رو است. آموزش های فناورانه،جهان هزاره سوم، جهانی است که با تغییرات سریع در زمینه های مختلف علمی- فرهنگی روبه رو است. آموزش های فناورانه،تحقیقاتی و نوآورانه نقش مهمی در انسجام اجتماعی، رشد اقتصادی و رقابت های جهانی ایفا میکند. تغییر نیازها، مهارت ها وشایستگی های حرفه ای مورد نیاز از سوی جامعه، سازما نها را ملزم میکند تا به گونه ای جدید پاسخگوی این نیازها باشند دراین رابطه اتفاقهایی از جمله کووید 19 تحولات جهان را دو چندان کرده بطوریکه مفاهیمی چون مدیریت منابع انسانی سبز،توسعه منابع انسانی دیجیتال و … مطرح میگردد. از این رهگذر دانش بروز و بهره مندی از مهارت های نرم افزاری و امکانات سخت افزاری نوین کمک شایانی درعصر دیجیتال می نماید.در این راستا آموزش پژوهشگاه صنعت نفت تلاش برآن دارد تا همگام با این تغییرات و روند تحولات جدید، گام بردارد بگونه ای که با بهره مندی از اساتید متبحر و بسترهای تکنولوژی تقویم آموزشی سال 1402 را تدوین نموده ودر آن سعی برآن داشته تا بعنوان مرکز آموزش های تخصصی و راهبردی علاوه بر پاسخگویی به نیازهای آموزشی صنعت نفت، گاز و پتروشیمی بتواند پیشگام در توسعه مهارتها و قابلیت های پروژه محور حرکت نماید. بدین منظور از اوایل پاییز سال 1400 ، مبادرت به گردآوری نیازهای آموزشی با همکاری بخش های مختلف پژوهشگاه نمود. به موازات و همزمان با این فعالیتها ضمن نظرخواهی و تعامل با ادارات آموزش چهار شرکت اصلی، کوشش گردید دوره های مورد نیاز صنعت نفت در بخش های بالادستی، پایین دستی وانرژی و محیط زیست نیز شناسایی شده و برای هر یک برنامه خاصی تدوین گردد. بدین ترتیب برنامه های پیشبینی شده در تقویم پیش رو مبتنی بر شناخت اصولی و بررسی های کارشناسی شده می باشد. در نتیجه برنامه های آموزشی مندرج درتقویم با رویکرد نگاه کاربردی و کارگاهی در سطوح مختلف مدنظر قرار گرفته است. در پایان اضافه می نماید آگاهی از نقطه نظرات کارشناسانه کلیه همکاران در وزارت نفت به یقین ما را در جهت ارتقاء سطح دانش تخصصی و تعالی نیروی انسانی،کمک خواهد نمود.
پژوهشگاه صنعت نفت، به عنوان اولین مرکز تحقیقاتی وزارت نفت با تولید فناوریهای نوین و کاربرد آنها در صنعت در اجرای برنامههای کلان توسعه ملی رسالت خویش را به انجام رسانده و یکی از سازمانهای پیشرو در تولید فناوری در وزارت نفت است. پژوهشگاه، با جذب نیروی متخصص، گامهایی موثر را در راه توسعه علم و فعالیتهای علمی – تحقیقاتی برداشته و با قابلیتهای سازمانی و امکانات ویژه، طرحها و پروژههای متنوع بنیادی، توسعهای و کاربردی را اجرا و به صنایع نفت، گاز و پتروشیمی و دیگر صنایع کشور ارایه کرده و در سالهای اخیر، با بیشترین ثبت داخلی و بینالمللی اختراعات، به بومی کردن فناوری پرداخته است.
احداث واحدهای صنعتی با استفاده از فناوریهای تحت لیسانس پژوهشگاه در صنایع نفت و گاز و دستآوردهایی در زمینههای گوناگون، از جمله فناوریهای نو و تجاری کردن، گوشههایی از توان رو به رشد این مرکز تحقیقاتی هستند. مهمترین محورهای تحقیقاتی پژوهشگاه عبارتند از:
- اکتشاف، تولید و ازدیاد برداشت برای توسعه میادین نفت و گاز کشور؛
- افزایش مقیاس دستاوردهای پژوهشی و ساخت واحدهای صنعتی؛
- توسعه روشهای تصفیه، انتقال و تبدیل گاز طبیعی به محصولات با ارزش؛
- بهینهکردن، انتقال و توسعه دانش فنی ساخت کاتالیستهای لازم برای صنایع؛
- توسعه فناوریهای نوین برای رفع معضلات زیستمحیطی و حفاظت از خوردگی؛
- بهینهکردن مصرف انرژی، بهبود کیفیت و استفاده از سوختهای تمیز؛
نحوه شرکت در دورههای آموزشی پژوهشگاه صنعت نفت:
علاقمندان میتوانند با یکی از روشهای زیر در دورههای آموزشی شرکت نمایند:
الف: تکمیل فرم ثبتنام و پرداخت هزینه دوره و ارسال آن به دورنگار 44739512-021 و 44739513-021
ب: ارسال نامه درخواست شرکت در دوره مورد نظر به واحد آموزش و تجهیز نیروی انسانی پژوهشگاه صنعت نفت. (مخصوص سازمانها و شرکتها)
هزینه ثبتنام به حساب شماره 2174569001001 (سیبا) نزد بانک ملی ایران، شعبه کارخانه ارج، کد 172 یا شماره شبا
(560170000002174569001001 IR ) به نام امورمالی پژوهشگاه صنعت نفت واریز و مشخصات پرداختی به شماره دورنگار واحد آموزش ارسال گردد.
· توضیح 1: هزینه ثبتنام همکاران تابعه وزارت نفت با هماهنگی از حساب فیمابین برداشت خواهد شد:
به همین منظور در پورتال آموزش نوع حساب فیمابین مشخص شود.
· توضیح 2: به اعضای هیئت علمی دانشگاهها و دانشجویان تا 50% تخفیف اعطا میشود.
برای مشاهده جزییات دورهها میتوانید به وبسایت پژوهشگاه به نشانی www.www.ripi.ir لینک واحد آموزش مراجعه نمایید.
همچنین جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 44739787-021 و 48253084-021 تماس حاصل فرمایید.