مهار تورم و رشد تولید

اولین کارگاه ترسیم نقشه راه انستیتو فرآورش گاز طبیعی در پژوهشگاه صنعت نفت برگزار شد

دکتر هادی نیل فروشان، عضو هیئت علمی پژوهشکده مطالعات بنیادین علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی و مجری طرح نقشه راه در حاشیه  اولین کارگاه ترسیم نقشه راه  انستیتو  فرآورش گاز طبیعی که روز شنبه بیست و پنجم شهریور ماه در پژوهشگاه صنعت نفت برگزار شد، به اهمیت و اهداف برگزاری این کارگاه اشاره کرد و گفت: تدوین چشم ­انداز این انستیتو از اهداف اصلی این کارگاه محسوب می­شود که حدود 80 نفر از نمایندگان پژوهشگاه، دانشگاه ها و همکاران عملیاتی و پژوهشی از شرکت ملی گاز در این کارگاه شرکت  کرده ­اند.

وی در ادامه به دستاورد­های کارگاه ترسیم نقشه راه  انستیتو  فرآورش گاز نیز اشاره کرد و افزود: یکی از دستاورد­­های این کارگاه مشخص کردن چشم انداز آن در طول 5 سال آینده است و به منظور توسعه تکنولوژی نیازمند کارشناسان ­خبره در این عرصه می­ باشیم که با برگزاری این جلسات می­توان به این مهم دست یافت.

دکتر نیل فروشان افزود: نقشه راه به عبارتی عالی­ ترین سند برنامه ­ریزی برای موسسا­ت در حال تاسیس محسوب می­ شود که می­ تواند اولویت­ ها و اهداف اصلی را مشخص کند و بر مبنای اولویت­ های عملیاتی تعیین شده، اولویت­ های تکنولوژی این انستیتو  مشخص و درنهایت برنامه­ های تحقیق و توسعه 5 سال آینده این انستیتو انجام خواهد شد.

وی همچنین به ویژگی­ خبره محور این ابزار نقشه راه تاکید کرد وگفت: در این کارگاه محتوا­ی اطلاعاتی به مدیران و کارشناسان عرضه می­ شود و در نهایت ایشان با همفکری می­ توانند چشم انداز ا­نستیتو را تدوین کرده و در اختیار دیگران قرار دهند و استفاده از دانش خبرگان  باعث افزایش کیفیت کار خواهد شد .

ایشان به سلسله نشست­ ها و هم­ اندیشی­ های مرتبط با این کارگاه نیز اشاره کرد و گفت: به منظور پیشبرد اهداف و دستیابی به نقشه راه فناوری انستیتو 4 کارگاه با حضور متخصصین این حوزه در نظر گرفته شده است که اولین آن برگزار شد و برگزاری سه نشست دیگر در ماه­ های آتی در دستور کار قرار می ­گیرد.

وی در خاتمه با اشاره به این­که پژوهشگاه صنعت نفت، جزو اولین موسسه ­هایی است که در سال 84 و 85 ، نقشه ترسیم راه فناوری را در دستور کار خود داشته است،اظهار کرد و گفت: تاکنون چندین پروژه ترسیم نقشه راه توسط پژوهشگاه اجرا شده است و می­توان به درستی اذعان کرد که این مجموعه به تمام جنبه ­های آن آشنا می ­باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support