در نشستی با حضور رئیس پژوهشگاه صنعت نفت انجام شد:
تقدیر از محققین پروژه ادورانت
در مراسم قدردانی از محققين پرديس پايين دستي که روز چهارشنبه 11 تيرماه با حضور رئيس پژوهشگاه، معاون فناوري و امور بينالملل و رئيس پرديس پايين دستي برگزار گردید از محققین و مدیران پروژه ادورانت تقدیر به عمل آمد.
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه صنعت نفت در اين نشست دكتر توفيقي، رئيس پژوهشگاه، ضمن تقدير از محققين و دستانداركاران پروژه ادورانت گفت: اقدامي كه پژوهشگران اين مجموعه انجام داده اند را تاكنون هيچ شركت دانش بنيان، دانشگاه و شركت پيمانكاري نتوانسته است انجام دهد و اين امر تاكيدي بر ميزان ارزش فعاليتي است كه از سوي محققين اين سازمان صورت گرفته است.
وي ادامه داد: شرکت های مطرح داخلی همواره به دنبال گرفتن خدمات و لايسنسور از كشورهاي چيني و اروپايي هستند، از اين رو ميتوان اذعان داشت اينگونه فعاليتهاي صورت گرفته از سوي پژوهشگاه، در کشور جایگزین ندارد.
رئيس پژوهشگاه به انجام اين فعاليتها در كشورهاي اروپايي نيز اشاره كرد و گفت: اين نوع اقدامات همواره از سوي شركتهايي انجام می شود كه از سابقه بالغ بر 100 سال در تامين دانش فني برخوردار هستند ، بنابر این ميبايست قدردان زحمات و کار ارزشمند محققين اين مجموعه باشيم.
اين گزارش ميافزايد، به دنبال نتايج مثبت حاصل شده از راهاندازي واحد ادورانت ، مقرر شده که افزايش ظرفيت اين واحد به ميزان 2000 تن در سال به پژوهشگاه واگذار شود؛ از اين رو بررسي مطالعاتي آن در اين مجموعه آغاز شده است.
گفتني است در خاتمه اين نشست، لوح تقديري به منظور قدرداني، به مسئولان و دستاندركاران طرح ادورانت از سوي رئيس پژوهشگاه اهدا شد.
خاطرنشان می شود، پژوهشگاه صنعت نفت پروژه طراحي، ساخت و راهانداري واحد ادورانت با ظرفيت 800تن در سال را براي شركت ملي گاز ايران انجام داده و پس از انجام فعاليتهاي تحقيقاتي، آزمايشگاهي و پايلوتي، نصب و راهاندازي آن در تابستان سال 97 صورت گرفته است.