دكتر توفيقي، در گردهمايي بازنشستگان:
چرخه مديريت منابع انساني با بازنشستگي تمام نميشود
روز يكشنبه 25 فروردينماه، چهارمين گردهمايي ساليانه بازنشستگان پژوهشگاه صنعت نفت با حضور رئيس و مديران اين مجموعه در مركز همايشهاي بينالمللي برگزار شد.
دكتر توفيقي، رئيس پژوهشگاه صنعت نفت در اين مراسم ضمن تبريك سال نو به حضور ارزشمند بازنشستگان در اين مجموعه اشاره كرد و گفت: بسيار خرسندم در شرايطي مسئوليت اين پژوهشگاه را بر عهده گرفتهام كه با همت شما، پژوهشگاه از فراز و نشيب های بسیاری عبور كرده و اکنون به يك ساحل ارامش رسيده است تا ما بتوانيم ادامه دهنده مسير و راه شما باشيم.
وي با بيان اينكه پژوهشگاه سرمايه بسيار بزرگي براي كشور محسوب ميشود، تصريح كرد: اين سازمان توانسته است با تلاش و پشتكار نيروي انساني خود شرايط مطلوب و مناسبي را براي فعاليتهاي پژوهشي در كشور فراهم سازد و همواره در فعاليتهاي خود ويژگي و شاخصهاي كاري گذشتگان را براي ادامه راه و انجام بهينه مسئوليتها مدنظر قرار دهد.
ايشان عدم ديده شدن اين سازمان و تلاشهاي همكاران آن را يكي از مشكلات موجود دانست و گفت: متاسفانه بسياري از مسئولين از زحمات و دستاوردها و همچنين اثرات پژوهشگاه در توسعه صنعت نفت و دانش و فناوري مطلع نمي باشند و تلاش نيروي انساني كمتر ديده شده است از اين رو همواره تلاش ميكنيم كه تلاشهاي ارزشمند كاركنان را كه در شرايط سخت انجام شده است را منعكس نماييم.
دكتر توفيقي در ادامه افزود: در مدت خدمت خود در پژوهشگاه تلاش كردهام كه ميزان اثربخشي فعاليتهاي پژوهشگاه را به نحو شايستهاي گزارش دهم و نشان دهيم كه پروژههاي اين سازمان تا چه ميزان منشاؤ اثر بوده و چه ميزان آثار اقتصادي، علمي و فني را به همراه داشته است.
وي با بيان اينكه در گذشته صرفا به تعداد پروژههاي انجام شده در اين مجموعه اشاره ميشد، تصريح كرد: هماكنون به دنبال آن هستیم كه نشان دهيم كارهاي انجام شده در اين مركز چه سهمي در تحولات اقتصاد ملي داشته است و تا چه ميزان توانسته است گرههاي صنعت را در شرايط تحريم باز نمايد.
رئيس پژوهشگاه با بيان اينكه چرخه مديريت منابع انساني با بازنشستگي تمام نميشود، تصريح كرد: همواره معتقد هستم كه مسئوليت پژوهشگاه نسبت به كارمندان خود با بازنشستگي به اتمام نميرسد و دوران بازنشستگي نيز بخشي از مسئوليتهاي هر سازمان است و باید به طرق مختلف با بازنشستگان در ارتباط باشيم .
روساي پيشين پژوهشگاه در جمع بازنشستگان
دكتر بهشتيان در اين برنامه به تعداد افراد مسن در كشور نيز اشاره كرد و گفت: هماكنون 5 ميليون نفر بالاي 60 سال وجود دارد و اين عدد در حال افزايش ميباشد، از اين رو جامعه ما در آينده جامعهاي كهنسال خواهد شد.
وي در همين راستا تصريح كرد: از آنجا كه تمامي افراد در خانوادههاي خود با اين قشر مواجه ميباشند بايد براي آنها تصميمات ويژهاي در نظر گرفته شود چراكه بسياري از اين افراد علاقهمند هستند به صورت مستقل و در ساعات كمتري براي خود فعاليتهايي را ايجاد نمايند كه اين امر باعث اميد به زندگي و سرگرمي براي آنها ميشود.
گفتني است در اين مراسم رئيس پيشين پژوهشگاه دكتر محمد رضا مقدم (معاون پيشين امور مهندسی، پژوهش و فناوری وزارت نفت ) نيز حضور داشت و در باب اهميت پژوهش و جايگاه بازنشستگان در شكلگيري شرايط فعلي پژوهش و فناوري در كشور به ايراد سخن پرداخت و همچنين به ده نفر از اين افراد هدايايي به رسم یادبود اهدا شد و در خاتمه بازنشستگان با كاركنان فعلي پژوهشگاه در اين مجموعه نيز ديدار داشتند.