روز شنبه 15 تیرماه مدیر مجتمع شرکت پتروشیمی زاگرس به همراه نمایندگان این مجتمع،به منظور آشنایی با امکانات و توانمندی های این مجموعه و توسعه همکاری دو جانبه نشست مشترکی با رییس و مدیران پژوهشگاه صنعت نفت برگزار کردند.
مهندس شهریار جهرمی، مدیر مجتمع شرکت پتروشیمی زاگرس در گفتگوی اختصاصی خود با روابط عمومی پژوهشگاه صنعت نفت به توانمندی های پژوهشگاه در زمینه زیست محیطی، انرژی و تصفیه گازها اشاره کرد و گفت: با توجه به پتانسیل و ظرفیت بالای این مجموعه و همچنین خدمات ارزنده موجود در پژوهشگاه صنعت نفت امیدوار هستیم هر دو طرف بتوانند گامی را در جهت رفع مشکلات صنایع پتروشیمی بردارند.
گفتنی است نمايندگان این شرکت از دستاوردها و پایلوت مرکز نانو، جی تی ال،آزمايشگاههاي پردیس انرژی و محیط زیست و پژوهشکده گاز این سازمان بازدید کردند.
خاطر نشان مي شود شرکت پتروشیمی زاگرس در سال 1379 به منظور رقابت در بازارهای جهانی تاسیس و با توجه به وجود منابع غنی گاز در منطقه پارس جنوبی و موقعیت استراتژیک منطقه، مجتمع تولیدی این شرکت در بندر عسلویه احداث شده است.