در ادامه برنامههاي سومين دوره جايزه مصطفي (ص)، كه با هدف همكاريهاي علمي، فناورانه و نوآورانه در همبست آب و انرژي و ارايه راهكار براي توسعه ظرفيتهاي بالقوه در جهان برگزار ميشود، پژوهشگاه صنعت نفت در روز يكشنبه 19 آبان ماه نيز دو كارگاه تخصصي برگزار كرد.
به گزارش روابطعمومي پژوهشگاه صنعت نفت، کارگاه های" روشهاي نوين سنجش از راه دور" و " كاربرد مواد نانو متخلخل در كاتاليستها و فتوكاتاليستها" دو نشست تخصصي است كه در دومين روز از برگزاري اين كارگاهها برگزار شد.
بر اساس اين گزارش دكتر جون چينگ (Joon Ching) مدرس دوره كارگاههاي مواد نانو متخلل است كه استادياري دانشگاه و مركز تحقيقات نانوتكنولوژي و كاتاليست دانشگاه مالزي و برنده جوايز متعدد علمي از جمله Future Academician Award و محقق برتر Elsevier در روزمه ايشان به چشم ميخورد.
پيشرفتهاي علمي در حوزه توليد كاتاليستهاي متخلخل ، پارامترهاي موثر بر عملكرد كاتاليستها و روشهاي نوين افزايش مقاومت و كارايي كاتاليستها از مهمترين محورهاي اين كارگاه محسوب ميشود.
همچنين در كارگاه دوم كه محققان در حوزههاي اكولوژي، بيولوژي، نقشهبرداري، محيطزيست مخاطب آن ميباشند روشهاي نوين سنجش از راه دور مورد بررسي قرار گرفت.
اين كارگاه به راهبري پرفسور سيد جميل كاظمي (Jamil Kazmi) كه مشاور علمي تعداد زيادي از پروژههاي زيست محيطي در سراسر دنيا از جمله كانادا و آمريكا بوده و داراي درجه پسا دكتري از دانشگاه جورجيا ميباشند، هدايت شد.
اين گزارش ميافزايد دو موضوع روشهاي جمعآوري دادههاي زيست محيطي و فناوريهاي جديد سنجش از راه دور، از مهمترين موضوعاتي است كه در اين كارگاه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفته است.