مهار تورم و رشد تولید

مهار تورم و رشد تولید

مدیرعامل شرکت توسعه پترو ایران

پژوهشگاه صنعت نفت در صدر مراکز پژوهشی و دانش محور قرار دارد

توفیقی

دکتر سپهر سپهری، مدیرعامل شرکت توسعه پترو ایران در مصاحبه اختصاصی خود با روابط عمومی پژوهشگاه صنعت نفت با تاکید بر اینکه پژوهشگاه صنعت نفت یک قطب علمی محسوب می شود تصریح کرد: فعالیت های پژوهشگاه صنعت نفت با حضور رئیس فعلی این مجموعه بسیار پربار تر شده است و نوع فعالیت های این مرکز پژوهشی را نباید یک فعالیت درون گروهی دانست بلکه از جنس ملی است.

وی ادامه داد: از سه سال گذشته یکی از اهداف شرکت توسعه پترو ایران همکاری با شرکت های دانش بنیان و دانش محور است که می توان پژوهشگاه صنعت نفت را در صدر این مجموعه برشمرد.

وی به همکاری دو جانبه پژوهشگاه صنعت نفت و شرکت توسعه پترو ایران اشاره کرد و گفت: در چندین پروژه با مرکز تحقیقاتی پژوهشگاه صنعت نفت در حال همکاری هستیم که یکی از این پروژه ها افزایش و نگهداشت میدان سیری است که فعالیت های مربوط به بخش سیمان کاری آن توسط پژوهشگاه صنعت نفت در حال پیگیری است.

ایشان تصریح کرد: به طور کلی صرفا فعالیت های دو جانبه محدود به موضوعات تئوری نمی باشد و در بیشتر مواقع همکاری های این دو مجموعه در زمینه های عملی است.

وی به افزایش حجم قراردادهای منعقد شده با پژوهشگاه در آینده نیز اشاره کرد و گفت: به طور حتم در آینده شاهد انعقاد قراردادهای بیشتری میان این دو مجموعه خواهیم بود و تاکید می کنم که حضور شرکت های خارجی در نمایشگاه امسال صرفا برای همکاری است و این امر نشان از دیپلماسی مناسب انرژی وزرات نفت و شرکت ملی نفت است و حاکی از آن است که با اتکا به توان داخلی می توان بسیاری از اقدامات را به راحتی در داخل کشور عملی کرد.

در ادامه این گفتگو دکتر توفیقی، رئیس پژوهشگاه صنعت نفت به توسعه شبکه همکاری میان پژوهشگاه صنعت نفت و دیگر مجموعه ها اشاره کرد و گفت: دنیای امروز بدون همکاری و حتی نبود شبکه های همکاری نمی تواند موفق عمل کند و خوشبختانه شرکت توسعه پترو ایران در داخل و خارج از کشور توانسته فعالیت های خوبی را انجام دهد.

وی ادامه داد: به طور حتم مجموعه پژوهشگاه صنعت نفت و شرکت توسعه پترو ایران می توانند شرکای راهبردی مناسبی برای یکدیگر محسوب شوند و با توجه به توانمندی موجود در داخل کشور همکاری های دو جانبه را باید به حداکثر برسانیم.

ایشان در همین زمینه تصریح کرد: با توجه به حضور محققان شایسته و پتانسیل بالا در کشور، دیگر نیازی نیست که در انجام پروژه ها به کشورهای دیگر وابسته بود و با ایجاد شبکه های های همکاری می توان پروژه های بسیار بزرگی را به سرانجام رساند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support