رییس پژوهشکده شیمی و پتروشیمی پژوهشگاه صنعت نفت با بیان اینکه در سال به هشت میلیون تن گوگرد کشاورزی فرموله شده نیاز دارد، گفت: طبق توافقی که با وزارت جهاد کشاورزی صورت گرفت گوگرد متناسب با خاک قلیایی با همکاری این دو مرکز تولید شده است.
به گزارش خبرنگار پژوهشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا): دکتر امیرناصراحمدی ـ رییس پژوهشکده شمیی و پترشیمی پژوهشگاه صنعت نفت ـ با اشاره به فعالیتهای این پژوهشکده گفت: ساخت و توسعه دانش مواد شیمیایی پرمصرف در صنایع بالادستی و پایین دستی پتروشیمی، گاز و مناطق نفتی در دستور كار محققان پژوهشکده قرار دارد.
وی با اشاره به انجام طرح گوگرد خاطرنشان کرد: یکی از معضلات کشور در صنعت گاز تولید 1/2 میلیون تن گوگرد است که حتی نگهداری آن به عنوان مشکلی جدی مطرح است و همچنین بحث فروش این محصول درنوسان است.
احمدی با بیان اینکه آنچه پژوهشکده به آن توجه کرده ارایه راهکار برای تبدیل این گوگرد به محصولی با ارزش بوده است. وی اظهار کرد: درزمینه کشاورزی، آسفالت گوگردی، بتن و کامپوزیتها توافقی با وزارت کشاورزی انجام شده است زیرا حدود 16 میلیون هکتار سطح اراضی کشاورزی در کشور وجود دارد که دارای خاک قلیایی است.
رییس پژوهشکده شیمی و پتروشیمی پژوهشگاه صنعت نفت تصریح کرد: سالانه به حدود هشت میلیون تن گوگرد کشاورزی فرموله شده نیاز داریم و این در حالی است که میزان تولید در واحدهای صنعت گاز حدود 1/2 میلیون تن است بنابراین با این میزان تولید گوگرد بسیار كم است.
وی افزود: بر اساس توافقی که میان پژوهشگاه صنعت نفت و وزارت کشاورزی انجام شده قرار است گوگردی متناسب با خاک قلیایی ساخته شود و توسط بخش کشاورزی ترویج پیدا کند.
احمدی با تاکید بر اینکه تمرکز اصلی بر روی خاک کشاورزی است، گفت: بحث آسفالت گوگردی با گوگرد اصلاح شده برای آسفالت که تحقیقات کاربردی آن انجام شده به عنوان اولویت بعدی قرار دارد.