مهار تورم و رشد تولید

پالایشگاه نفت فوق سنگین در کشور احداث می‌شود

تهران ـ رییس پژوهشکده پالایش نفت در پژوهشگاه صنعت نفت گفت: احداث پالایشگاه نفت فوق سنگین در جزیره قشم، به منظور تولید نفت خام سبک و قیرمرغوب از نفت خام سنگین در دستور کار صنعت نفت کشور قرار دارد.

گزارش ایرنا از شرکت ملی نفت ایران حاکی است، “منصور بزمی” اظهار داشت: اولین پالایشگاه نفت فوق سنگین با تولید محصولات نفت خام سبک و قیر مرغوب به ظرفیت 30 هزار بشکه در روز تا یک سال و نیم آینده به بهرهبرداری خواهد رسید.

وی خاطرنشان کرد: با تبدیل نفت خام سنگین به محصولات دیگر و ایجاد ارزش افزوده، درآمد بیشتری نصیب کشور خواهد شد.

بزمی تصریح کرد: نفت خام تولیدی از میادین سروش و نوروز یکی از سنگینترین نفت خامهای کشور هستند، که در این پالایشگاه به محصولات با ارزشتر تبدیل و بازار فروش مناسبتری نیز در کشورهای آسیایی و اروپایی پیدا خواهند کرد.

این مقام مسوول با بیان اینکه هم اکنون شش ماه از آغاز مراحل ساخت اولین پالایشگاه نفت فوق سنگین درجزیره قشم میگذرد، نفت خام سبک و قیرمرغوب از نفت خام فوق سنگین، در اختیار یک شرکت خصوصی قرار گرفت.

بزمی در پایان گفت: بازگشت سرمایه برای شرکت خصوصی بسیار سریع انجام میشود، به طوری که بعد از گذشت یک سال و شش ماه از راهاندازی این پالایشگاه سرمایه صرف شده در آن مستهلک خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support