مهار تورم و رشد تولید

رییس پژوهشگاه صنعت نفت: چاه‌های مرده نفت احیا می‌شوند

تهران ـ رییس پژوهشگاه صنعت نفت گفت: این پژوهشگاه در نظر دارد چاههای مرده نفتی را احیا کند و در حال حاضر وزارت نفت 20 چاه مرده را برای احیای مجدد به این پژوهشگاه واگذار کرده است.

“وحید حدادی اصل” روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران افزود: با انعقاد قرار داد 21 میلیون یورویی بین شرکت فلات قاره و پژوهشگاه صنعت نفت، تمام مخازن رسوبی خلیج فارس اعم از نفت و گاز شناسایی می‌‌شود.

وی خاطرنشان کرد: پیشرفت ایران پس از پیروزی انقلاب اسلامی بسیار زیاد بوده است. در برههای از زمان آرزو داشتیم که حداقل یک فناوری را وارد کشور کنیم اما اکنون به مرحلهای رسیدهایم که کشورهای دیگر خواهان فناوری و دانش ما هستند. ما این موفقیت را مرهون تحریم هستیم زیرا این موضوع باعث شد تا متخصصان ایرانی تلاش بیشتری را انجام دهند.

وی یادآور شد: پژوهش در حوزه صنعت نفت باعث ایجاد فناوری و دانش شده که این باعث سربلندی است و در حال حاضر پژوهشگاه صنعت نفت در راستای حفظ محیط زیست کارهای زیادی انجام میدهد و همچنین آماده است تا برای تمام مراکز صنعتی و بهداشتی تصفیهخانه ایجاد کند و تمام کارهای آنها را از ابتدا تا انتها انجام دهد.

وی گفت: همچنین این پژوهشگاه در حوزه انرژی فعالیتهای گستردهای انجام داده که براین اساس پژوهشگاه قادر است برای صنایعی که نیاز به ذخیرهسازی انرژی دارند، تا 20 درصد انرژی را برای آنان ذخیره کند.

رییس پژوهشگاه صنعت نفت اظهار داشت: این پژوهشگاه همچنین در زمینه نانو و معضل خوردگی که مشکل لولههای نفتی و گازی است، تحقیقات موفقی را انجام داده است، از این رو آماده است که هرگونه خدمات را در این زمینه به صنایع متقاضی ارایه کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support