استقبال از دستاوردهاي پژوهشگاه صنعت نفت در كنگره جهاني نفت

شانا ـ گروه نفت: دستاوردهاي صنعتي پژوهشگاه به ويژه پروژه تاپينگ، كاربردهاي مختلف گوگرد مازاد، ارتقاي كيفيت نفت خام و تبديل نفت سنگين به سبك، با استقبال گسترده بازديدكنندگان بيستمين كنگره جهاني نفت رو به رو شد.

به گزارش شانا به نقل از روابط عمومي شركت ملي نفت ايران، رئيس پژوهشكده شيمي و پتروشيمي پژوهشگاه صنعت نفت با بيان اين مطلب افزود: غرفه پژوهشگاه صنعت نفت در بيستمين كنگره جهاني نفت با استقبال خوب بازديدكنندگان كشورهاي خارجي روبهرو و ارتباط خوبي نيز در زمينه دانش فني بعضي از فرآيندها و فناوريهاي اين مجموعه با شركت هاي خارجي مانند، ايتاليا، آلمان، هند و برزيل برقرار شد.

امير ناصر احمدي گفت: در بيستمين كنگره جهاني نفت با شركت ORYX قطر درباره فرآيند جي تي ال (GTL) و فناوري ايران و تجربههاي قطر در اين زمينه، تبادل نظر شد.

احمدي تصريح كرد: پژوهشگاه صنعت نفت همچنين در اين كنگره، در زمينه مواد شيميايي مصرفي در فرآيندهاي مختلف بالادستي و پايين دستي صنعت نفت و سوختهايي با منشا گياهي نيز، با ديگر كشورها گفتوگوهايي داشت.

وي با بيان اينكه بيش از پنج هزار نفر از كشورهاي مختلف در اين كنگره حضور داشتند، گفت: كنگره جهاني نفت براي نخستين بار در منطقه خاورميانه در كشور قطر برگزار شد و شايد دليل برگزاري آن در اين منطقه، جديتر شدن نقش كشورهاي منطقه در بازار و رشد علمي و تحقيقاتي اين كشورها در حوزه نفت و گاز بوده است.

رئيس پژوهشكده شيمي و پتروشيمي پژوهشگاه صنعت نفت يادآور شد: بيستمين كنگره جهاني نفت در دو بخش كنفرانس و نمايشگاه طراحي برگزار شد كه در بخش كنفرانس، مجموعه دستاوردهاي جديد در 6 قالب، شامل جلسههاي وزارتي، تجربههاي كليدي، جامع و كلي، موضوعهاي خاص و به روز، ميزگردها و نشستهاي علمي تعريف و اجرا شد.

وي ادامه داد: در حوزههاي مديريتي اين كنگره، مسائلي مانند مديريت نفت و گاز، برآوردهاي اقتصادي كلان در نفت و گاز، احداث پالايشگاهها و مجتمعهاي جديد نفت و گاز و مسائل اخلاقي و اجتماعي در صنعت نفت مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

اين پژوهشگر گفت: در حوزههاي تخصصي نيز، مواردي همچون كشف منابع جديد گازي، توسعه اكتشاف و مخازن هيدروكربوري، چالشها و فناوريهاي جديد در ازدياد برداشت، حفاري و فناوريهاي جديد، فناوريهاي جديد پالايشگاهي با تكيه بر خوراكهاي مختلف، تجمع فرآيندهاي پالايشگاهي و پتروشيمي و استفاده از سوخت با منشا گياهي (Biofuel) بررسي شد.

رئيس پژوهشكده شيمي و پتروشيمي پژوهشگاه با اعلام اينكه پنج نوبت از نشستهاي هيئت رييسه با حضور اعضاي ايراني برگزار شد، درباره نشست چهاردهم كنگره گفت: در اين نشست به عنوان نايب رئيس پنل، وظيفه گردآوري نكات برجسته مقالههاي ارائه شده و ارائه جمعبندي از مقالهها را به عهده داشتم و مدير عامل شركت TVL مجارستان، عهدهدار ارائه رزومه سخنرانان بود و مدير عامل پتروشيمي قطر نيز، وظيفه معرفي پوسترها را به عهده داشت.

احمدي با تاكيد براينكه نمايشگاه، فرصتي مناسب براي ارتباط ميان نهادهاي فعال در حوزه فناوري است، اظهار كرد: براي استفاده حداكثري از موقعيت نمايشگاه، فضاي مناسبي براي مذاكره و تفاهم با مخاطبان در نظر گرفته شده بود.

بر پايه اين گزارش، كنگره جهاني نفت هر سه سال يك بار برگزار ميشود و بيشتر به دليل حضور جمع زيادي از نمايندگان كشورهاي مصرفكننده و توليدكننده نفت، براي آن عنوان «المپيك جهاني صنعت نفت و گاز» پيشنهاد شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین پست ها:

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support