مهار تورم و رشد تولید

جلوگیری از خروج سالانه 70 میلیون دلار ارز از کشور توسط پژوهشگاه صنعت نفت

دانش نفت: دستیابی پژوهشگاه صنعت نفت به دانش فنی تولید کاتالیستها، باعث جلوگیری از خروج سالیانه 70 میلیون دلار ارز کشور میشود.

احمد فضل‌اللهی رییس واحد شناسایی و بررسی‌های راکتوری مرکز تحقیقات کاتالیست پژوهشگاه صنعت نفت در گفت‌وگو با خبرنگار پایگاه اطلاع‌رسانی شرکت ملی نفت ایران با بیان این مطلب گفت: در حال حاضر مصرف انواع کاتالیست‌های صنعتی در کشور به بیش از 2 هزار تن در سال می‌رسد که در صورت تامین این نیاز از کشورهای خارجی، سالیانه بیش از 70 میلیون دلار ارز از کشور خارج می‌شود، وی تاکید کرد: با شناسایی و معرفی منابع مختلف و نیز کاتالیست‌های تولید شده توسط شرکت‌های داخلی، مشکلات و انحصار ناشی از تحریم برای تهیه کاتالیست‌های مورد نیاز کشور، شکسته شد. فضل‌اللهی اظهار کرد: دستیابی پژوهشگاه صنعت نفت به دانش فنی تولید کاتالیست‌ها، ضمن ایجاد اشتغال و خوداتکایی، از خروج ارز جلوگیری می‌کند بنابراین یکی از برنامه‌های این مرکز ارائه دانش فنی کاتالیست‌ها به شرکت‌های داخلی است. فضل‌اللهی اظهار کرد: پس از تایید و کنترل کیفیت چند نمونه از کاتالیست‌های تولید شده در داخل کشور، این تولیدات در صنایع پالایشگاهی و پتروشیمیایی ایران به کار گرفته شده‌اند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support