دفتر پیگیری امور پژوهش شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب، با حضور مدیرعامل شرکت مناطق نفتخیز جنوب، با حضور مدیرعامل شرکت مناطق نفتخیز و رئیس پژوهشگاه صنعت نفت در این پژوهشگاه بازگشایی شد.
در پی توافق انجام شده میان شرکت مناطق نفتخیز جنوب و پژوهشگاه صنعت نفت، این دفتر با حضور مهندس حمید بورد و دکتر وحید حدادی اصل، طی مراسمی، در پژوهشگاه صنعت نفت آغاز به کار کرد.
براساس این توافق، دو طرف با تأکید بر توسعه و گسترش همکاریهای مشترک از طریق امضای تفاهمنامه، بر حضور کارشناسان خود در شرکتهای یکدیگر توافق کردند.
مدیرعامل شرکت مناطق نفتخیز جنوب در این مراسم، با تأکید بر گسترش روابط دو طرف گفت: «پیشنهاد میکنیم که در ابتدا، بودجهای به عنوان اعتبار پژوهشی، در اختیار پژوهشگاه صنعت نفت قرار گیرد تا پژوهشگاه از این طریق، نسبت به ارائه پروپوزالهایی برای رفع مشکلات صنعتی شرکت مناطق نفتخیز جنوب اقدام کنند.»
شایان توجه است، این پیشنهاد مورد استقبال پژوهشگاه صنعت نفت قرار گرفت و براساس توافق انجام شده، مقرر شد که پژوهشگاه نسبت به تکمیل و تجهیز آزمایشگاه اهواز اقدام کند و فعالیتهای پژوهشی این شرکت را در اولویت قرار دهد.
یادآوری میشود پژوهشگاه صنعت نفت در سال گذشته، آزمایشهای مغزه بیش از 45 حلقه چاه را در اهواز انجام داد که از این طریق، صرفهجویی قابل توجهی، از لحاظ زمانی و هزینهای در ارسال نمونهها حاصل شد. همچنین این پژوهشگاه، براساس رسالت همکاری با شرکت مناطق نفتخیز جنوب، به عنوان بزرگترین شرکت بهرهبرداری کشور، با اختصاص بیشتر ظرفیتهای آزمایشگاهی خود به این شرکت، آزمایشهای مستمر مغزه را به صورت روزانه جواب داده است.
اگرچـه پژوهشگاه صنعت نفت در ابتدا با ارائه خدمات علمی آزمایشگاهی کار خود را آغاز کرد، اما به تدریج و با پیمودن مسیر تکاملی، که هدف آن ایجاد توسعه فناوری در صنعت نفت بود، جهشی بزرگ را تجربه کرد و موفقیت آن در توسعه برخی فرایندها تا سطح صنعتی، سالانه میلیونها دلار سودآوری برای صنعت نفت در پی دارد.
اکنون در رویکرد اساسی پژوهشگاه صنعت نفت، پژوهش به تنهایی معنا ندارد، بلکه در زنجیرهای به نام ایده تا بازار تعریف میشود. از جمله حلقههای این زنجیره میتوان به پژوهش، توسعه فناوری و تجاریسازی اشاره کرد.
.