مهار تورم و رشد تولید

مهار تورم و رشد تولید

لجن‌های نفتی انباشته‌شده در جزیره سیری بازیافت شد

حسین طلاچی؛ مجری طرح بهینه بازیافت لجن‌های نفتی انباشته‌شده جزیره سیری، در حاشیه برگزاری هفدهمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی در گفت‌وگو با خبرنگار پایگاه اطلاع‌رسانی شرکت ملی نفت ایران، با اعلام این خبر گفت: با طولانی‌تر شدن مدت ذخیره‌سازی نفت خام در مخازن بزرگ، فرصت برای ته‌نشین شدن آب و بخش‌هایی از هیدروکربن‌های سنگین با عنوان رسوبات لجنی (Sludge) مهیا می‌شود.

وی افزود: لجن تشکیل شده در مخازن نفت خام، به مرور زمان روی‌هم انباشته و پس از گذشت چند سال، حجمی قابل ملاحظه از مخزن را اشغال می‌کنند و در نهایت، مخزن برای مدتی از سرویس خارج می‌شود.

طلاچی گفت: طرح بازیافت لجن‌های نفتی انباشته‌شده در جزیره سیری با همکاری مشترک پژوهشگران پالایش و میکروبیولوژی انجام شده است.

وی حداکثـری ظرفیت مخازن ذخیره‌سـازی را یکی از ضرورت‌های اجرای این طرح عنـوان کرد و افـزود: با توجه به این که جزیره سیری حدود 18 کیلومتر مربع وسعت دارد، رفع مشکل دفع و تخلیه این رسوبات حائز اهمیت است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support