رییس پردیس پژوهش و توسعه انرژی پژوهشگاه نفت خبر داد:
تهیه نرمافزار محاسبهی هزینهی خوردگی در پالایشگاهها/مدلسازی انتشار آلایندهها در عسلویه
رییس پردیس پژوهش و توسعه انرژی و محیط زیست پژوهشگاه صنعت نفت، برنامههای آینده این پردیس را ساخت حسگرها با استفاده از تکنولوژی نانو و بیو و همچنین استفاده از نانومواد در حذف آلودگیهای محیطی اعلام کرد.
به گزارش خبرنگار پژوهشسی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، محمود ترکی امروز در یک نشست خبری در پژوهشگاه نفت ابتدا ماموریت این پردیس را حفاظت و صیانت از منابع برای رسیدن به توسعه پایدار عنوان کرد و گفت: این پردیس دارای سه پژوهشکده است که یکی از پژوهشکدهها به عنوان پژوهشکده حفاظت صنعتی، مسائل خوردگی را مورد بررسی قرار میدهد که در این زمینه یکی از اقدامات اساسی آن، بحث توسعهی نرمافزارهاست.
وی افزود: در حال حاضر نرمافزار مدیریت یکپارچه خوردگی لوله را توسعه دادهایم و در این زمینه جلسات متعددی با صنعت داشتیم که امیدواریم بتوانیم در آینده نزدیک اقدامات اجرایی را آغاز کنیم.
به گفته ترکی همچنین نرمافزار محاسبهی هزینهی خوردگی نیز آماده شده است و فعالیت آن به زودی آغاز خواهد شد.
رییس پردیس پژوهش و توسعه انرژی و محیط زیست پژوهشگاه نفت یکی دیگر از برنامههای در دست اجرای این پردیس را بررسی خوردگی آمین در پالایشگاههای گاز عنوان کرد.
وی همچنین اظهار کرد: در زمینه مکانیزم توسعه پاک نیز در پالایشگاه سرخون و قشم، متدولوژیهایی تدوین شده است.
رییس پردیس پژوهش و توسعه انرژی و محیط زیست پژوهشگاه نفت با بیان اینکه بحث پاکسازی در خانگیران نیز در حال انجام است، تصریح کرد: همچنین موضوع تصفیهخانهها در مناطق عملیاتی پل دختر، منطقه رفسنجان، گرگان انجام گرفته و هم چنین این موضوع در پالایشگاه خانگیران در دست انجام است.
وی در ادامه مدلسازی انتشار آلایندهها در منطقه عسلویه را از دیگر پروژههای در دست انجام عنوان کرد.
رییس پردیس پژوهش و توسعه انرژی و محیط زیست در پایان با اشاره به برنامههای آتی این پردیس به موضوع ساخت حسگرها با استفاده از تکنولوژیهای نانو و بیو، استفاده از نانو مواد در حذف آلودگیهای محیطی، توسعهی تکنولوژی MIC CHP و همچنین توسعهی تکنولوژی HI CAT اشاره کرد.