مهار تورم و رشد تولید

استفاده از حسگرها، برای حذف “آلودگی محیطی”/پاکسازی 10 هزار تن خاک آلوده به “نفت”

رئیس پردیس پژوهش توسعه انرژی و محیط زیست خبر داد:

به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران محمود ترکی در نشستی که با موضوع رویکرد نوین مدیریت پژوهشگاه صنعت نفت در اصلاح ساختار و سیستم در جهت بهینه سازی چرخه تبدیل علم به فناوری برگزار شد اظهار داشت:پژوهشگاه پردیش انرژی و محیط زیست در راستای حضافظت از محطیط زیست و صیانت از منابع انسانی در سه گروه آنالیز، بهینه سازی توسعه فرایند انرژی و حفاظت صنعتی فعالیت می کند.  ترکی تصریح کرد: حفاظت از منابع برای رسیدن به توسعه پایدار از جمله اهداف پژوهشگاه پردیس محیط زیست است که در سالجاری رویکرد را برای توسعه نرم افزارها گذاشته است.
وی در ادامه به بحث استفاده از نرم افزار‌ها یرای مدیریت یکپارچه خطوط لوله اشاره و تصریح کرد: در جلسات متعدد با صنعت نفت بر با استفاده از نرم افزار مدیریت خوردگی خطوط لوله انتقال انجام می‌شود. ترکی افزود: نرم افزار محاسبه هزینه خوردگی نیز آماده شده و بزودی کارش را آغاز می‌کند و فاز اول آن در بیدبلند انجام خواهد شد و همچنین بررسی خوردگی آمین در پالایشگاه گاز از دیگر برنامه‌های در دست اجراست. وی خاطرنشان کرد: برای اولین بار در زمینه مکانیسم توسعه پاک همکاریهایی با پالایشگاه سرخوین قشم داشته‌ایم که می‌توان از جمع آوری گازهای سوخت و برگشت به فرایند عدد قابل توجهی عایدمان می‌شود که از طریق فروش آن هزینه‌ها باز می‌گردد. رئیس پردیس پژوهش توسعه انرژی و محیط زیست ادامه داد: استفاده از نرم افزار EPAT در مارون ۳ و پالایشگاه دارخوین خوین قشم عملیاتی شده و همچنین پاکسازی در خانگیران در حال انجام است که توانسته‌ایم ۱۰ هزارتن خاک را در این منطقه پاکسازی کنیم و با توجه به اینکه اگر این اقدام انجام نشود علاوه بر آلودگی هوا آلودگی آب‌های زیرزمینی نیز مسئله ساز می‌شود، اقدامی در خور توجه است. وی استفاده از تصفیه خانه‌های کوچک و موبایل را از دیگر برنامه‌های پردیس عنوان و اظهار داشت: چنانچه آلودگی در کنار چشمه وجود داشته باشد با ایجاد این نصفیه خانه‌های مدرن آبی که استفاده شده قابل بازیافت برای مصارف کشاورزی حتی شرب خواهد بود که این تصفیه خانه‌ها در حال حاضر در پل دختر، رفسنجان و گرگان انجام شده است. ترکی با بیان اینکه مدلسازی انتشا‌ر آلاینده‌ها در عسلویه در حال انجام است، گفت: استفاده از حسگر‌ها با استفاده از تکنولوژی نانو و بایو نیز از جمله برنامه‌های أتی است که در حذف آلودگی محیطی و موثر خواهد بود. وی در خصوص موضوع آلودگی اهواز اظهار داشت: در حال حاضر پژوهشگاه پردیس این موضوع را بررسی می کند به منظور تیم مشخصی برای پیگیری آلودگی به این منطقه اعزام شده است.از هفته آینده تیم HSE در آنجا مستقر خواهند شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support