ادغام دو پژوهشكده علوم و فناوري هاي شيميايي و پليمر

با هدف چابك‏سازي و پاسخ به نيازهاي صنعت انجام شد؛

ادغام دو پژوهشكده علوم و فناوري هاي شيميايي و پليمر

 

 

روز يكشنبه، پانزدهم تير ماه،  طي مراسمي ادغام دو پژوهشكده علوم و فناوري پليمر و علوم و فناوري‏هاي شيميايي اعلام و ضمن معرفي محمد مهديار‏فر به سمت سرپرست پژوهشكده توسعه فناوري‏هاي شيميايي، پليمري و پتروشيمي  از خدمات صادقانه دكتر محمود همتي و دكتر امير ناصر احمدي  قدر‏داني شد.

به گزارش واحد خبر ارتباطات در اين مراسم مهندس سيد امير عباس حسيني، معاون فناوري و روابط بين‏الملل با اشاره به لزوم چابك‏سازي سازمان براي پاسخگويي به نيازهاي صنعت گفت: يكي از راهبردهاي اساسي در چابكسازي سازمان‏ها حذف فرايندهاي اضافي و ادغام فرايندهاي مشابه است.

وي در ادامه افزود:  با توجه به نزديك بودن ماموريت‏ها و پروژه‏هاي فرا‏پرديسي پژوهشكده‏هاي علوم و فناوري‏هاي شيميايي و علوم و فناوري پليمر بر آن شديم تا با ادغام اين دو پژوهشكده گامي در راستاي چابك سازي سيستم برداريم.

در اين مراسم دكتر منصور بزمي، سرپرست پرديس پايين دستي پژوهشگاه با تاكيد بر اينكه اين ادغام به هم‏افزايي سازمان كمك مي كند، گفت: ساختار جديد به صورت گام به گام و با لحاظ كردن تمامي جزييات به تدريج در سيستم مستقر خواهد شد و انتظار مي‏رود كاركنان اين دو پژوهشكده همانند سابق با نشاط و پشتكار خود توانمندي‏هايشان را در خدمت اهداف سازمان به كار گيرند.

دكتر منصور بزمي با بيان اينكه چرخش مديريتي در سطوح مختلف سازمان با هدف استفاده از توان و ايده‏هاي نفرات جديد ادامه خواهد يافت اظهار داشت: آقايان همتي و احمدي از افراد كارآمد پژوهشگاه به حساب مي‏آيند كه از توان مديريتي و علمي آنها در پرديس پايين دستي استفاده خواهد شد.

دكتر امير ناصر احمدي، رييس پيشين پژوهشكده علوم و فناوري‏هاي شيميايي، ضمن قدرداني از همكاري و تلاش بي‏وقفه پرسنل اين پژوهشكده گفت: چرخش مديريتي از الزامات يك سيستم پويا است كه فرصتي براي مديران فراهم مي‏آورد تا با فراغت از فعاليت‏هاي اجرايي به فعاليت هاي علمي – پژوهشي خود بپردازند.

در ادامه اين مراسم دكتر محمود همتي، رييس پيشين پژوهشكده علوم و فناوري پليمر، با بيان شاخص‏هاي عملكردي پژوهشكده پليمر تصريح كرد: در سال جاري هم پروژه‏ها و طرح‏هايي مانند غشاء MBR ، ژل‏هاي هوشمند و بازيافت ان جي ال در دستور كار قرار دارند كه با اجرايي شدن آنها دستاوردهاي خوبي براي پژوهشگاه رقم خواهد خورد.

دكتر محمد مهديار فر، سرپرست پژوهشكده توسعه فناوري‏هاي شيميايي، پليمري و پتروشيمي با بيان اينكه شتابزدگي در ايجاد تغييرات مخرب است گفت: بايد با حركتي پيوسته اما محكم و بي‏وقفه تغييرات را در سيستم برقرار كرد.

وي تصريح كرد: رسالت اصلي ما در پژوهشگاه رفع نيازهاي علمي و تكنولوژيكي صنعت نفت است كه بايد با تمام توان خدمتي صادقانه، حرفه‏اي و بي‏ريا به اين صنعت ارايه كنيم.

در پايان اين مراسم،  معاون فناوري و روابط بين‏الملل حكم دكتر محمد مهديار فر و لوح سپاس آقايان دكتر امير ناصر احمدي و دكتر محمود همتي را به ايشان اعطا كرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین پست ها:

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support