مبحث فناوري نيازمند حمايت و عمق بخشي است

رييس پژوهشگاه صنعت نفت:

مبحث فناوري نيازمند حمايت و عمق بخشي است

دكتر كاتوزيان، رييس پژوهشگاه صنعت نفت، سه شنبه 28 مرداد ماه در نشست مدل اجرايي انتقال و توسعه فناوري صنعت نفت با محوريت شركت هاي پيمانكاري عمومي (GC) همسو با سياست هاي اقتصاد مقاومتي گفت: علي رغم موفقيت‌هاي فراوان متخصصان هوشمند و سخت‌كوش كشور، اما مبحث فناوري از نقطه نظر سياست‌گذاري، عمق بخشي و حمايت، نيازمند تغيير است؛ چرا كه برخي سيگنال‌هاي تهديد آميز همواره محققان و مديران مراكز تحقيقاتي را آزرده خاطر مي‌كند.

كاتوزيان از پژوهشگاه صنعت نفت به عنوان مركزي ياد كرد كه با عزم متخصصان داخلي به ويژه پس از سال‌هاي پيروزي انقلاب اسلامي با زحمات فراوان موفق شده‌اند دستاوردهاي بسياري به صنعت نفت عرضه كنند و اين صنعت را به سمت بومي‌سازي سوق دهند.

وي با تحليل اقتصاد كشور گفت:  ايران داراي ذخاير بزرگ نفت و گاز است ، اما  همواره اقتصادي متكي به درآمد نفت داشته و پول حاصل از آن صرف هزينه‌ها و مصارف عمومي مي‌شود.

رييس پژوهشگاه با بيان اينكه بيگانگان در طراحي صنعت نفت ايران ، مباحث اساسي مانند فناوري، توليد علم و دانش، تجهيزات و خود كفايي را در آن نديده بودند، گفت: سياست كشور‌هاي سلطه گر وابسته نگه داشتن كشورها به لحاظ خريد كالا و تجهيزات است؛ كه در اين ميان جمهوري اسلامي تنها كشوري است كه زير بار اين سياست‌ها نرفت و سعي كرد از توان متخصصان خود بهره گيرد.

وي ابراز اميدواري كرد با استحكام سياست‌هاي اقتصاد مقاومتي و توان مجموعه‌هايي نظير پژوهشگاه بتوان با همكاري توليد كنندگان اهدافي را كه براي جمهوري اسلامي تبيين شده محقق كنيم.

وي در پايان خواستار تشكيل كارگروهي متشكل از نمايندگان پيمانكاران بزرگ و پژوهشگاه شد تا با حمايت معاونت پژوهش و فناوري وزارت نفت مسايل مربوط به حوزه‌هاي فناوري را با كار فشرده، متمركز و سريع و منطبق با سياست هاي وزارتخانه حل و فصل كنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین پست ها:

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support