معاون فناوري و روابط بين الملل پژوهشگاه صنعت نفت:
پژوهشگاه هلدينگ تحقيق و توسعه ايران در تحقق اقتصاد دانش بنيان است
پژوهشگاه با تغيير ماموريت خود سعي دارد تا با تاسيس شركت هاي دانش بنيان از آنها به عنوان بازوي توسعه تجاري استفاده كرده و به عنوان هلدينگ تحقيق و توسعه نفت در تحقق اقتصاد دانش بنيان نقش آفريني كند.
سيد امير عباس حسيني، معاون فناوري و روابط بين الملل پژوهشگاه صنعت نفت در نشست خبري 56 امين سال تاسيس پژوهشگاه و گرامي داشت هفته دولت با اشاره به موضوع بازنگري در قراردادهاي نفتي گفت : ما معتقديم الحاقيه فناوري در اين قراردادها موضوعي حاشيهاي نيست بلكه مراكز تحقيق و توسعه همانند پژوهشگاه بايد به عنوان دريافت كننده دانش در اين قراردادها ديده شوند.
حسيني با اشاره به سند چشم انداز 1404 لازمه تحقق آن را توجه ويژه به فناوري به عنوان زير ساخت توسعه دانست و گفت: پژوهشگاه تنها مرجعي است كه به دليل سابقه طولاني و ظرفيت هاي فراوان، امروزه در كنار صاحبان تكنولوژي دنيا قرار دارد.
وي با تاكيد بر اينكه پژوهشگاه به عنوان ارايه دهنده دانش فني (لايسنسور) در آسياي جنوب شرق حضور دارد آن را مهر تاييدي بر گذر اين مجموعه از مرحله پژوهش براي پژوهش و ورود به مرحله انجام پژوهش هاي فناورانه و كاربردي دانست.
حسيني با اشاره به اينكه پژوهشگاه به عنوان مرجع علمي با قابليت ضريب اعتماد بالا براي صنعت محسوب ميشود گفت: انجام بزرگترين طرحهاي پژوهشي كشور، امكان سنجي پروژههاي بزرگ و ملي و دارا بودن تمامي لايسنسها طراحي و ساخت پالايشگاه، گواه اين مطلب است كه اين مركز به مرجع مذاكره با صاحبان فناوري دنيا تبديل شده است.
وي در خاتمه به حضور فعالانه پژوهشگاه در توسعه ميادين با توجه به نيازهاي كشور اشاره كرد و گفت: اين مركز به عنوان پيشرو و رقيب جدي شركت هاي خارجي حضوري فعال در اين عرصه داشته و بر اين باور است كه امكان رشد بدون رقابت با صاحبان فناوري ميسر نخواهد شد.
خاطر نشان مي شود نشست خبري 56 امين سال تاسيس پژوهشگاه و گرامي داشت هفته دولت روز دوشنبه سوم شهريور ماه در سالن همايش هاي بين المللي پژوهشگاه صنعت نفت با حضور جمعي كثير از اصحاب رسانه و مديران اين مركز برگزار شد.
برای ديدن تصاوير به گالری مراجعه فرماييد.