پژوهشگاه بايد مشاور عالي صنعت نفت در حوزه بالادستي باشد

وزير نفت در بازديد از پژوهشگاه صنعت نفت خواستار شد؛

 پژوهشگاه بايد مشاور عالي صنعت نفت در حوزه بالادستي باشد

بايد به سمتي حركت كرد كه توسعه فناوري در صنعت نفت حياتي تلقي شود؛ كه اين نقش آفريني در حوزه بالادست به دليل ميزان بازگشت سرمايه و نقش آن در افزايش ثروت و توليد ملي به مراتب مهم است و پژوهشگاه مي‌تواند در اين موضوع با مطالعه و تحقيق بر روي 3 يا 4 مخزن، متمركز شده  و نقش مشاور عالي صنعت نفت در حوزه بالادستي را ايفا كند.

بيژن زنگنه، وزير نفت  امروز سه شنبه يازدهم شهريور ماه طي بازديد از پژوهشگاه صنعت نفت با تاكيد بر اهميت حوزه بهينه سازي انرژي خواستار توجه ويژه پژوهشگاه به اين مقوله شد و گفت: اشتغال‌زايي، بهبود زندگي و رفاه مردم و بازگشت هزينه‌هاي صرف شده در كوتاه مدت از جمله ثمرات فعاليت‌هاي دانش بينان در عرصه بهينه‌سازي مصرف انرژي به حساب مي آيد.

وي در تشريح اهميت حفظ محيط زيست تاكيد كرد: وزارت نفت با درك اهميت وجود هواي پاك به عنوان يكي از الزامات اصلي حيات مردم، آغاز به توزيع بنزين يورو 4 در پايتخت كرد كه اين امر موجب به وجود آمدن تغييراتي كاملا محسوس در هواي شهر تهران شد.

پژوهش توسعه اي بايد تقاضا محور باشد

وزير نفت با بيان اينكه پژوهش توسعه‌اي بايد تقاضا محور باشد گفت: براي تحقق اين امر شرايط اقتصادي حاكم بر جامعه بايد رقابتي شده به تبع آن كيفيت محصولات فناورانه افزايش يابد.

بيژن زنگنه، وزير نفت امروز سه شنبه يازدهم شهريور ماه طي بازديد از پژوهشگاه صنعت نفت با بيان اينكه تفاوت بين توسعه يافتگي و توسعه نيافتگي استفاده از فناوري است گفت: ما  در بخش‌‌هايي صاحب فناوري نيستيم و مشكلات موجود در حوزه نفت بيش از آنكه متوجه هزينه و كمبود بودجه باشد از مشكلات مديريتي نشئت مي گيرد.

وي با اشاره به اينكه رفع مشكل توسعه نيافتن فناوري‌ها صرفا با افزايش پول قابل تحقق نيست، اظهار داشت: پژوهش توسعه‌اي بايد تقاضا محور باشد كه لازمه اين امر رقابتي شدن شرايط اقتصادي كشور است.

زنگنه در تبيين ارزش فناوري در دنياي كنوني گفت: آن چيزي كه مايه حيات و بقاء يك سازمان در شرايط  رقابتي عصر حاضر مي باشد فناوري است كه سود و فروش بنگاه‌ها وابسته به آن است.

زنگنه تصريح كرد: در سال‌هاي اخير برخي از شركت‌هاي صاحب نام در عرصه بين‌المللي به دليل عدم اتخاذ يك راهبرد مناسب در رقابت عقب افتادند و از چرخه بازار خارج شدند كه اين امر در دنياي امروزي بسيار مرسوم بوده و نشان از افزايش رقابت است.

به آينده كاري پژوهشگاه اميدوارم

 

وزير نفت با يادآوري لزوم دستيابي به فناوري روز دنيا خاطر نشان كرد: حوزه‌هاي فناورانه كشور از جمله نفت در تبديل پايلوت‌ها به موارد صنعتي پياده‌سازي شده، دچار ضعف است به طوري كه بسياري از اين پروژه‌ها در مقياس‌هاي پايلوت و سوپر پايلوت متوقف مي شوند.

زنگنه با بيان اينكه يكي از راه‌هاي ورود به عرصه فناوري در سطح بين‌المللي خريد شركت‌هايي به تناسب توانمان است، بيان داشت: استفاده از اين روش باعث تكميل زنجيره ارزش مي‌شود و همچنين تعامل با شركت‌هاي معتبر و دانشگاه‌هاي درجه اول دنيا باعث انتقال تجارب و دانش آنها به كشور خواهد شد.

وزير نفت با اشاره به خريداري شركت‌هاي كوچك در دنيا توسط چيني ها گفت: چيني‌ها تمام نيروگاه‌هاي بادي سراسر دنيا را خريداري مي‌كنند تا از اين طريق با آشنايي با روش‌هاي مديريت پروژه تكنولوژي‌ها و فناوري‌هاي مورد نياز خود را انتقال دهند.

زنگنه نياز امروز صنايع پايين دست را ارايه ليسانس‌هاي مورد نياز دانست و گفت: فعالان و متخصصان حوزه پايين دستي بايد با ديگر حوزه ها همكاري تنگاتنگ داشته باشند و تمركز خود را بر ارايه لايسنس‌هاي مورد نياز صنعت قرار دهند.

وي در خاتمه با  اشاره به اينكه به آينده كاري پژوهشگاه صنعت نفت اميدوارم گفت: اميدوارم اين مركز بتواند چ در سطح منطقه فعاليت هاي خود را توسعه داده و از اين طريق سهمي در ايجاد اشتغال و رفاه اجتماعي در كشور داشته باشد.

برای دیدن گالری تصاویر مراسم اینجا را کلیک نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین پست ها:

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support