گروه کوهنوردی پژوهشگاه صنعت نفت در راستای ارتقای روحیه و نشاط جسمانی از جبهه جنوبی به قله دماوند صعود کرد.
به گزارش واحد خبر ارتباطات، گروه 8 نفره کوهنوردان پژوهشگاه روز پنجشنبه سیزدهم شهریور ماه برای صعود به قله 5671 متری بام ایران از پژوهشگاه عازم این صعود شد.
بر اساس این گزارش کوهنوردان از مسجد صاحب الزمان (عج) در نزدیکی منطقه پلور به سمت پناهگاه که در ارتفاع 4200 متری واقع است رهسپار شدند. با رسیدن گروه به پناهگاه، 3 چادر پربا شد و نفرات در این چادرها اسکان پیدا کردند و ساعت 3:30 بامداد روز جمعه چهاردهم شهریور ماه به سمت قله حرکت کردند.
گفتنی است این گروه پس از 8 ساعت کوهپیمایی به قله دماوند صعود کرد و پس از رسیدن به قله با ذکر دعا برای درگذشتگان به ویژه کوهنوردان فقید یاد و خاطره آنان را گرامی داشته و برای آنها طلب مغفرت کردند.
خاطر نشان می شود اعضای این گروه را جعفر ولی، مسعود جراحی، صابر محمد حسینی، محمد طالبی، محمد علی میرعلی، علی رضا بحرینی، امیر رضا پناهی و محمد محمد نیاتشکیل می دادند.