مهار تورم و رشد تولید

مهار تورم و رشد تولید

رونمایی از سند راهبردی پژوهشگاه صنعت نفت

سند راهبردی پژوهشگاه صنعت نفت پس از ترسیم چشم انداز پژوهشگاه تا افق 1404 و نیز تصویب ماموریت و اهداف کلان سازمان در دستیابی به آن در هجدهمین جلسه هیات امنا، راهبردهای پژوهشگاه صنعت نفت با استفاده از نظرات کارشناسی و برگزاری پانل خبرگان (با مشارکت فعال مدیران ارشد سازمان) در سه حوزه صنایع بالادستی، پایین دستی و محیط زیست و انرژی تدوین شد.

به گزارش بخش خبر واحد ارتباطات پژوهشگاه صنعت نفت چشم انداز این سند پیشگام در توسعه فناوری و ارائه راهکارهای فناورانه در صنعت نفت و متعهد به توسعه پایدار در افق 1404 است.

بر اساس این گزارش مأموریت پژوهشگاه، تولید، انتقال و عرضه فناوری های مورد نیاز صنعت نفت، توسعه محصولات جدید، بهبود مستمر فرآیندهای عملیاتی موجود و ارائه برنامه های کشف، توسعه و بهره برداری بهینه از منابع انرژی است.

این گزارش حاکی است پژوهشگاه با حضور فعال در عرصه جهانی و بهره گیری از سازوکارهای نظام نوآوری باز، ارتقای شایستگی های محوری، توسعه روابط راهبردی با مؤسسات علمی و تحقیقاتی داخلی و بین المللی و توسعه دهندگان محصول، مأموریت خود را به انجام خواهد رساند.

بر پایه این گزارش پژوهشگاه در 4 حوزه فناوری، ساختار و فرآیندها، ارتباطات و مشتری و منابع اهداف کلان خود را دنبال می کند.

همچنین توصیف و مطالعه یکپارچه مخازن و ارایه سناریوهای تولید بهینه و صیانتی از میادین کشور، بکارگیری و توسعه فناوری های ازدیاد برداشت و رفع مشکلات تولید و بهره برداری، مطالعه و مدلسازی حوضه رسوبی و سیستم های هیدروکربنی برخی از راهبردهای پژوهش و فناوری پژوهشگاه در صنایع بالادستی محسوب می شود.

گفتنی است طراحی، تولید، توسعه و تجاری سازی نرم افزار در راستای حل مشکلات فناورانه صنعت، توسعه فناوری ها و بومی سازی دانش فنی در جهت ارتقاء کیفیت و ایجاد ارزش افزوده و طراحی فرآیندهای مورد نیاز صنعت نفت و تدوین و ارایه دانش فنی ساخت کاتالیست ها و جاذب ها از مهم ترین راهبردهای پژوهش و فناوری پژوهشگاه درصنایع پاییندستی است.

بر اساس این گزارش می توان به راهبردهای پژوهش و فناوری این مرکز درحوزه انرژی و محیط زیست نظیر توسعه روش های ارتقاء کارایی تجهیزات انرژی بر، توسعه فناوری های پیشرفته مربوط به انرژی های نو و توسعه فناوری های تصفیه آب و فاضلاب اشاره کرد.

استقرار نظام پیشنهادات و نظام آراستگی در پژوهشگاه صنعت نفت

بر پایه این گزارش، در راستای دستیابی به مدیریت فراگیر، و نیز با صنعتی شدن جوامع و علمی بررسی کردن پدیده ها، مدیریت مشارکتی بعنوان یکی از نظام های مدیریت پویا و ابزار قدرتمند برای موفقیت، بهبود و تغییر سازمانی مطرح است که نقش مهمی در توسعه منابع انسانی سازمانی ایفاء می نماید.

در همین راستا، پروژه طراحی و استقرار نظام پیشنهادها در پژوهشگاه صنعت نفت در سال 1393 اجرا شد که اهداف استقرار نظام پیشنهادات مشتمل بر ارتقاء منابع انسانی و فرهنگ سازمانی، بهبود عملکرد و نتایج اقتصادی، ایجاد بانک اطلاعاتی دستیابی همگانی به گام ها و فرصت های بهبود است.

پژوهشگاه هم اکنون نظام آراستگی 5S را برای رسیدن به هدف های متعددی در دست اجرا دارد که برخی از مهم ترین اهداف استقرار این سیستم مشتمل بر به سازی فرایند های سازمان و پیشگیری از اتلاف منابع، و نیز ایمنی و بهداشت، بهره وری، صرفه جویی در هزینه ها، کیفیت و پیشگیری از خرابی ها، حذف ضایعات، افزایش روحیه و جلب مشتری است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support