مهار تورم و رشد تولید

مهار تورم و رشد تولید

هشتاد و یکمین فصل‌نامه پژوهش نفت و پنجمین مجله انگلیسی JPST

شماره 81 فصل نامه علمی- پژوهشی «پژوهش نفت» و شماره پنجم مجله انگلیسی JPST منتشر شد. در شماره اخیر فصل  نامه «پژوهش نفت» 16 مقاله با عناوینی چون امکان  سنجی استفاده از ذرات میکرو حباب های پایدار با خواص رئولوژی کنترل  شده در حفاری مخازن کم  فشار و بررسی و تشخیص آلودگی برج های خنک  کننده پالایشگاه های کشور به باکتری و … به چاپ رسیده  اند.

به گزارش واحد خبر ارتباطات پژوهشگاه، از زمان انتشار فصل نامه فارسی علمی-پژوهشی بالغ بر بیست و پنج سال می گذرد و آخرین شماره این فصل نامه به  تازگی در پژوهشگاه منتشر شده است. شماره پنجم مجله انگلیسی نیز که از عمر آن تنها نزدیک به سه سال می گذرد نیز به چاپ رسیده است.

بر اساس این گزارش، این مجلات علمی با هدف انعکاس بخشی از دستاوردهای پژوهشی محققان و دانشمندان شاغل در حوزه های مرتبط با صنعت نفت منتشر می شوند و بیش تر به توسعه نگرش های جدید و ارایه مبانی نظری ایده های کاربردی برای رفع معضلات واحد های عملیاتی در صنایع مختلف بالادستی، و پایین دستی و همچنین انرژی و محیط زیست نفت، می پردازند که بر این اساس فضایی مناسب برای عرضه نظریات اندیشمندان رشته های وابسته به حوزه نفت ایجاد می شود و مرزهای دانش و فناوری به صورت بومی در صنعت نفت کشور توسعه می یابند.

این گزارش می افزاید این دو مجله علمی دامنه ای وسیع از مقالات علمی- پژوهشی مرتبط با زمینه های صنایع بالادستی نفت، از جمله زمین شناسی و اکتشاف نفت، بهره برداری، حفاری و ازدیاد برداشت نفت و گاز، و در حوزه پایین دستی نفت، تجهیزات و فرآیند های پالایش نفت خام، گاز، پتروشیمی و کاتالیست های مربوطه، را به چاپ می رسانند.

به گزارش واحد خبر ارتباطات پژوهشگاه، این نشریات در حوزه محیط زیست و انرژی نیز عمدتا به مشکلات ناشی از آلاینده های نفتی و مشتقات آنها در محیط زیست(به ویژه در آب، خاک و هوا) و مقوله های مرتبط با مهندسی خوردگی و صرفه جویی در مصرف سوخت و انرژی و راه حل هایی فناورانه آن ها می پردازند.

این گزارش حاکی است در فرآیند چاپ مقالات این دو نشریه، سردبیران دو مجله کلیه مقالات ارسالی را برای طرح در جلسه هیئت تحریریه مجلات گردآوری و تنظیم می کنند؛ که هیئت های تحریریه این نشریات از برجسته ترین اساتید و اعضای هیئت علمی دانشگاه ها و پژوهشگاه ها هستند.

گفتنی است جلسات هیئت تحریریه به طور منظم و ماهیانه و زیر نظر رییس پژوهشگاه، با حضور مدیران مسئول دو نشریه و اعضاء هیئت تحریریه، تشکیل می شوند و این افراد بر کلیه مراحل کار نظارت دارند.

بر اساس این گزارش با پیگیری کارشناسان دفتر مجله نتیجه بررسی و اظهارنظر داوران دریافت می شود و سردبیران، پس از تصمیم گیری های لازم، نتیجه را برای انعکاس رسمی اعلام می کنند، لازم به یادآوری است که فرآیند کلی چاپ مقاله در این نشریات، بسته به سرعت داوری، معمولا 4 تا 6 ماه به طول می انجامد.

این گزارش حاکی است در حال حاضر دفتر مجله به طور طبیعی ماهیانه 25 مقاله فارسی و 15 مقاله انگلیسی دریافت می کند و علاقه مندان می توانند مقالات خود را برای بررسی از طریق وب سایت مجله به  نشانی journals.ripi.ir و یا پورتال 4 زبانه پژوهشگاه صنعت نفت به  نشانیripi.ir با ثبت نام در سامانه الکترونیکی ارسال کنند.

مجله «پژوهش نفت» در پایگاه های استنادی علوم جهان اسلام به نشانی www.isc.gov.ir، اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی به نشانی www.sid.ir و نیز اطلاعات نشریات کشور به نشانی www. Magiran.com نمایه می شود؛مجله «پژوهش نفت» به سردبیری دکتر علی اکبر سیف کردی و مجله انگلیسیJournal ofPetroleum Science & Technology به سردبیری دکتر محمدرضا جعفری نصر در پژوهشگاه صنعت نفت منتشر می شوند.

خاطر نشان می شود علاقه مندان می  توانند برای دریافت فایل مقالات به سایتhttp://journals.ripi.ir مراجعه کنند و برای خرید فصل نامه نیز می توان با پر کردن فرم اشتراک موجود در فصل نامه و سایت ذکرشده اقدام کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support