پژوهشگاه صنعت نفت قصد دارد با برپایی دومین دوره همایش بین المللی فرصت های فناورانه نفت و گاز و معرفی 16 فناوری شاخص حوزه ازدیاد برداشت فرصتی مناسب برای همکاری های بیشتر با شرکت های موثر در حوزه انرژی و شرکای بین المللی خود در دوران پس از توافق ایجاد کند.
مهندس امیر عباس حسینی، جانشین رییس و معاون فناوری و روابط بین الملل پژوهشگاه صنعت نفت با اشاره به موضوع ازدیاد برداشت گفت: با توجه به واگذاری مدیریت یکپارچه مخازن به مراکز تحقیقاتی- پژوهشی و دانشگاه های کشور قرار است دومین همایش فرصت های فناورانه نفت و گاز با محوریت فناوری های ازدیاد برداشت برگزار شود.
حسینی در ادامه افزود: پژوهشگاه، شرکای بین المللی و همچنین شرکت های مطرح حاضر در این همایش در خصوص16 فرصت فناورانه مرتبط با مدیریت یکپارچه مخازن در روز همایش به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت.
این مقام مسئول با بیان این که طرف های داخلی و خارجی حاضر در این همایش به ارایه دستاوردهای فناورانه خود در قالب این 16 موضوع خواهند پرداخت گفت: این فناوری ها در سه حوزه فناوری های ازدیاد برداشتمخزن محور، فناوری های ازدیاد برداشت چاه محور، فناوری های ازدیاد برداشت تاسیسات محور و محیط زیست ارایه خواهند شد.
حسینی با تاکید بر حضور شرکت های مطرح دنیا در این همایش افزود: در مقایسه با اولین دوره این همایش، استقبال گسترده ای از سوی شرکت ها، موسسات تحقیقاتی و بنام دنیا صورت پذیرفته است.
جانشین رییس پژوهشگاه در ادامه تصریح کرد: در برنامه صبح این همایش پس از سخنرانی مقامات رسمی و کلیدی، معرفی شرکت OMV و کنسرسیوم دانشگاهی به رهبری دانشگاه Delft به عنوان شرکای بین المللی پژوهشگاه صنعت نفت در دستور کار قرار دارد .
وی در ادامه افزود: کنسرسیوم DBUII با عضویت دانشگاه Delft هلند، دانشگاه برگن نروژ، دانشگاه اوترخت هلند، ایمپریال کالج انگلیس و موسسه ملی IMPA برزیل در این همایش حضور دارد و نماینده این کنسرسیوم درخصوص موضوع ازدیاد برداشت و فناوری های روز دنیا سخنرانی خواهد کرد.
حسینی، هدف از برگزاری این همایش را زمینه سازی برای توسعه شبکه فناورانه صنعت نفت ایران و رسیدن به اهداف برنامه ششم توسعه عنوان کرد و گفت: امیدواریم از طریق این همایش بتوانیم از فرصت های ایجاد شده برای خلق ارزش از طریق فناوری برای نمایندگان شرکت ها و کشورهای داخلی و خارجی استفاده کرده و همواره پژوهشگاه مصمم است با بهبود ایجاد شده در فضای همکاری های بین المللی بتواند شرکای بالقوه و زمینه های مشترک همکاری را شناسایی کرده و مذاکرات آتی را با جدیت بیشتری دنبال کند.
گفتنی است دومین همایش بین المللی فرصت های فناورانه در صنعت نفت و گاز چهارشنبه 8 مهر ماه سال جاری با محوریت فناوری های ازدیاد برداشت با همکاری وزارت نفت، وزارت امور خارجه، پژوهشگاه صنعت نفت و مشارکت شرکت های مطرح بین المللی، موسسات ودانشگاه های معتبر خارجی، نمایندگان اقتصادی و بازرگانی سفارتخانه های خارجی، موسسات بین المللی مقیم تهران و شرکت های سرمایه گذاری در مرکز همایش های بین المللی پژوهشگاه صنعت نفت برگزار خواهد شد.