مهار تورم و رشد تولید

مهار تورم و رشد تولید

دومین همایش بین المللی فرصت های فناورانه نفت و گاز؛ سرآغاز نقش آفرینی بازیگران اصلی حوزه ازدیاد برداشت در کشور است

کشور باید از فضای پسا تحریم استفاده بهینه کرده و دومین همایش بین‌المللی فرصت‌های فناورانه نفت و گاز فرصت مناسبی است تا بازیگران اصلی این حوزه یعنی صنعت، دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی فعالیت‌های خود را به خوبی تبیین و در زمینه های همکاری‌های بین‌المللی مشارکت کنند.

دکتر محمد علی عمادی، سرپرست پژوهشکده ازدیاد برداشت با بیان این‌که کشور ما از نظر مجموع و معادل ذخایر نفت و گاز دارای رتبه اول در دنیا است، گفت: با توجه به جایگاه ایران در منطقه و دنیا می‌بایست مدیریت منابع و تولید ثروت از این منابع به منظور رفاه ملی، تقویت اقتصاد و بهبود آینده کشور در سرلوحه‌ فعالیت‌ها قرار گیرد.

عمادی با تاکید بر اینکه مدیریت منابع نیروی انسانی، سخت افزار، محیط زیست و مخازن کشور باید به درستی انجام شود، اظهار داشت: این امر باعث کاهش ریسک‌های این حوزه و هزینه‌ها خواهد شد و از سوی دیگر شاهد قابلیت‌ رقابت‌پذیری در دنیا و همچنین افزایش کیفیت و بهره‌وری در این حوزه باشیم.

این مقام مسئول با اشاره به این‌که فناوری‌های روز دنیا دادنی و حتی خریدنی نیست بلکه باید آنها را گرفت و کسب کرد گفت: برای دستیابی به این فناوری‌ها باید راه مناسب را یافت و در حوزه ازدیاد برداشت نیز باید خودمان تلاش کنیم و این فناوری‌ها را به دست آوریم و در این راه همکاری بین‌المللی و برون نگر و درون زا عمل نماییم.

وی با بیان این‌که صنعت همواره باید از متخصصان و نیروهای دانشگاهی برای رسیدن به اهداف خود استفاده کند، گفت: برای بهبود وارتقا شرایط فناورانه کشور تمرکز بر روی مواردی همچون ارتقاء منابع انسانی، ‌مهارت‌ها، آموزش‌ها، سخت افزارها، آزمایشگاه‌ها و نرم افزارها از مهم ترین مسایل است.

عمادی با اشاره به واگذاری مطالعات میادین مهم کشور به دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی از سوی وزیر نفت، گفت: تمامی دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های کشور می‌بایست به منظور کسب اهداف تعیین شده به هم افزایی رسیده و با ایجاد یک شبکه موفق و همکاری بین‌المللی در خصوص این میادین گام‌های موثری بردارند.

این مقام مسئول با بیان این‌که منابع نفت و گاز در اختیار وزارت نفت و همچنین صیانت از آن به عهده شرکت ملی نفت است، اظهار داشت: با توجه به قوانین مجلس شورای اسلامی، مجموعه‌ای از مسئولین کشور موظف هستند که بر این ثروت ملی ناظر بوده و از لحاظ قانونی صیانت از این سرمایه ملی بسیار حایز اهمیت است.

وی در ادامه تصریح کرد: برای اجرایی کردن این سیاست‌ها تمرکز بر حوزه فناوری و فنی بسیار مهم بوده و تمرکز بر مسایل زیست محیطی، فنی و همچنین مدیریت منابع از موضوعات مهم این حوزه به شمار می‌رود.

وی افزود: از طریق این همایش می‌توان مجموعه‌های تحقیقاتی و قانون‌گذار کشور را شناسایی کرد و در حوزه‌های فناورانه، فناوری‌های مورد نیاز خود را کسب و یا خریداری کنیم.

عمادی با تاکید بر برگزاری دومین همایش فرصت های فناورانه در صنعت نفت و گاز اظهار داشت: باید تجارب مثبت و منفی دیگر شرکت‌ها را از طریق این همایش کسب کرد تا از انجام تجارب منفی جلوگیری و تجارب مثبت را افزایش داد.

عمادی با اشاره به مزیت‌های مدیریت مخزن در کشور بیان داشت: این امر باعث افزایش تولید شده و می‌توان در فرصت‌های بازار نفت خود را به بالاترین قیمت ممکن به فروش رساند و در موضوع ازدیاد برداشت، فناوری ایجاد شده لزوما در صنعت نفت کاربرد نداشته و دارای اثر بخشی بیشتری است و به دلیل گستردگی در دیگر صنایع نیز کاربرد دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support