مهار تورم و رشد تولید

مهار تورم و رشد تولید

کنسرسیوم DBUII به عنوان شریک بین‌المللی پژوهشگاه صنعت نفت

کنسرسیوم DBUII متشکل از دانشگاه TU-Delft هلند، دانشگاه Bergen نروژ، دانشگاه Utrecht هلند، Imperial College London انگلستان و موسسه ملی IMPA برزیل در دومین همایش بین‌المللی فرصت‌های فناورانه نفت و گاز حضور دارد و پروفسور Pacelli Zitha به نمایندگی از این کنسرسیوم درخصوص توانمندی های آن مجموعه در بحث ازدیاد برداشت و فناوری های روز دنیا به سخنرانی خواهد پرداخت.

پروفسور کارل هاینز وولف، نماینده دانشگاه Delft در کنسرسیوم DBUII  و یکی از میهمانان این همایش در مصاحبه اختصاصی با واحد خبر پژوهشگاه صنعت نفت، با بیان اینکه بعد از فارغ التحصیلی در سال 1983 بر روی موضوعات متنوع از جمله اکتشاف میادین نفتی در حوزه اسکاندیناوی تا فعالیتهای مربوط به مهندسی نفت به مدت دو سال فعالیت کرده است، گفت: در سال 1985 و بعد از اتمام دوره پسا‌دکترا در رشته مهندسی مخازن، به دانشکده مهندسی معدن و نفت دانشگاه Delft پیوسته است.

وی با اشاره به اینکه در ادامه به عنوان دستیار تحقیقاتی و استادیار کار خود را در زمین شناسی نفت شروع کرده است، اظهار داشت: پس از سال‌ها تلاش در این زمینه، فعالیت‌های خود را با مهندسی نفت ادامه داده و متعاقبا به عنوان دانشیار در فیزیک-نفت و ژئو فیزیک کاربردی فعالیت کرده است.

کارل هاینز وولف با اشاره به این‌که از سال 2011 تاکنون مدیریت بخش علوم زمین و آزمایشگاه‌های مهندسی نفت را برعهده دارد، بیان داشت: در این آزمایشگاه‌‌ها 14 تکنسین فعالیت می‌کنند که این افراد فعالیت‌های تحقیقاتی، کارهای میدانی و پروژه‌های آموزشی را در ژئولوژی، ژئوفیزیک، مهندسی مخازن و مهندسی زمین پشتیبانی می‌کنند.

کارل هاینز وولف در طول دوران فعالیت حرفه ای خود در پروژه های مختلف مهندسی مخزن و مکانیک سنگ، با بهره گیری از روش های پتروفیزیکی بهینه شده به تعیین بافت سنگ و کمّی سازی آن پرداخته است که این به معنای فعالیت در فصل مشترک رشته هایی مانند زمین شناسی، مهندسی مخزن و ژئوفیزیک است. از دیگر حوزه‌های پژوهشی مورد علاقه ایشان میتوان به فناوری های مرتبط با زمین گرمایی، فناوری های ذغال پاک (مانند احتراق درجای ذغال سنگ)، احتراق درجای نفت شیل و تولید بهینه متان با استفاده از ذغال سنگ (با استفاده از CO2) اشاره کرد.

این استاد دانشگاه با اشاره به این‌که دانشگاه فنی Delft قدیمی‌ترین و بزرگ‌ترین دانشگاه فنی در هلند است، اظهار داشت: 7 دانشکده این دانشگاه پذیرای 60 رشته دانشگاهی و دارای 2700 نفر کارمند هستند.

وی در ادامه تصریح کرد: دانشکده مهندسی عمران و علوم زمین این دانشگاه شامل دپارتمان مهندسی و علوم زمین است که عمدتاً به کنترل موثر و بهره برداری از منابع پوسته زمین و نگهداری دائم ساختارهای ژئولوژی می‌پردازد که این دپارتمان دارای 200 عضو بوده و تقریبا 85 نفر از آنها دارای مدرک دکترا هستند.

کارل هاینز وولف در خصوص دپارتمان مهندسی و علوم زمین دانشگاه دلفت گفت: این دپارتمان نقش راهبری تحقیقات مهندسی مخازن خصوصا در موضوعاتی مانند ذخیره سازی دی اکسید کربن، ازدیاد برداشت نفت و گاز بوسیله این گاز، مهندسی مخازن ژئو ترمال و فناوری‌های مرتبط با میادین هوشمند دارد.

وی در پایان در خصوص برنامه های آتی برای همکاری با همتایان ایرانی خود گفت: در کنسرسیوم DBUII ما زیرساختهای خود برای انجام فعالیت‌های آزمایشگاهی به منظور تایید صحت و اعتبار نتایج حاصل از مدلسازی را در اختیار شرکایمان از جمله پژوهشگاه صنعت نفت قرار خواهیم داد.

گفتنی است ایشان در سال های قبل به عنوان یک کارشناس مستقل و به منظور ارزیابی پتروگرافیک چاه‌های نفت ایران خدمات مشاوره ای خود را در اختیار متقاضیان اروپایی قرار داده اند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support