مهار تورم و رشد تولید

مهار تورم و رشد تولید

حضور گسترده صاحبان بین‌المللی فناوری در تاریخ نفت ایران بی سابقه است

تاکنون صاحبان فناوری، شرکت‌ها و دانشگاه‌های مرتبط با فناوری در زمینه توسعه صنعت نفت و گاز در همایش‌های علمی حضور داشته‌اند، اما این‌بار در یک حضور بی‌سابقه و در دومین همایش بین‌المللی فرصت‌های فناورانه نفت و گاز، رویکردی جدید برای همکاری‌های بین‌المللی آتی را بنا نهاده‌اند.

دکتر محمد کرامتی، رییس پژوهشکده مطالعات مخازن و توسعه میادین پژوهشگاه صنعت نفت با اشاره به پنل‌های این همایش، گفت: تصمیم داریم 16 فناوری اولویت‌دار مرتبط با ازدیاد برداشت را طی 14 سخنرانی توسط سخنرانان بین‌المللی معرفی کنیم که تمرکز این 14 سخنرانی بر فناوری‌های ازدیاد برداشت با رویکرد توسعه میدان اهواز است.

رییس پژوهشکده مطالعات مخازن و توسعه میادین پژوهشگاه صنعت نفت با اشاره به این‌که در دومین همایش بین‌المللی فرصت‌های فناورانه نفت و گاز حضور گسترده شرکت‌ها و دانشگاه‌های اروپایی به چشم می‌خورد، گفت: در مراسم افتتاحیه این همایش دو سخنران کلیدی از شرکت اتریشی OMV وکنسرسیوم بین‌المللیDBUII حضور دارند.

این مقام مسئول با تاکید بر موضوعات به روز قابل ارایه در پنل‌های این همایش افزود: سیالات نوآورانه در حفاری‌های پیشرفته توسط پرفسور Pacelli Zitha از دانشگاه Delft، سیستم‌های ایمن برای میادین نفت و گاز توسط Anna Korre از Imperial College و نقش دینامیک سیالات در افزایش تولید از چاه  توسط Mihael Byrn از شرکت  Senergyاز مهم‌ترین مباحث قابل ارایه در این همایش است.

کرامتی ارایه سخنرانی با موضوعات روش‌های جدید فرازآوری مصنوعی توسط Sakari Oja  از شرکت
Well Quip،‌فناوری پیشرفته برای کنترل تولید شن از چاه توسط Hakim Abbasov از Sokar و فناوریهای مرتبط با برنامهریزی چاه توسط Joost de Bakker از  Senergyرا از دیگر موضوعات مورد بررسی در این همایش دانست.

وی در ادامه افزود: نقشه راه ازدیاد برداشت، میدان اهواز توسط اینجانب ، فناوری مدیریت آب توسط Pacelli Zitha از دانشگاه Delft،‌کاربرد فناوری‌های ازدیاد برداشت در توسعه لایه‌های مخازن توسعه نیافته میدان اهواز توسط Oystani Roti از Energy One، مطالعات آزمایشگاهی EOR توسط Karl- Heinz Wolf از دانشگاه Delft، تحقیقات زمین شناسی و ژئومکانیکی برای ازدیاد برداشت از مخازن شکاف دار و انتخاب روش غربالگری در ارزیابی روش‌های ازدیاد برداشت به ترتیب توسط Auke Barnhoon  از دانشگاه Delft و Elichin valiyev از sokar از دیگر موضوعات قابل ارایه در پنل‌های تخصصی این همایش است.

وی در ادامه افزود: Stephan Hannke از شرکت OMV در خصوص فناوری کاربردی در میادین جوان و بالغ و همچنین پرفسور Pacelli Zitha از دانشگاه Delft در خصوص توانمندی‌های فنی مرتبط با ازدیاد برداشت در کنسرسیوم DBUII به عنوان سخنران کلیدی حضور خواهند داشت.

دکتر کرامتی با شاره به اینکه کنسرسیوم بین‌المللیDBUII که در  این همایش نقش بسزایی دارد، گفت: این کنسرسیوم متشکل از دانشگاهTU-Delftهلند، دانشگاه Bergen نروژ، دانشگاه Utrecht هلند، Imperial College London انگلستان و موسسه ملیIMPAبرزیل است که پروفسور Pacelli Zitha به نمایندگی از این کنسرسیوم درخصوص توانمندی‌های آن مجموعه در بحث ازدیاد برداشت و فناوری های روز دنیا به سخنرانی خواهد پرداخت.

خاطر نشان می شود خاطر نشان می‌شود دومین همایش بین‌المللی فرصت‌های فناورانه نفت و گاز روز چهارشنبه 8 مهر ماه  از ساعت 9 صبح در مرکز همایش‌های بین‌المللی پژوهشگاه صنعت نفت با حضور مقامات کشوری و استقبال شرکت‌های خارجی برگزار خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support