مركز تحقیقاتی پژوهشگاه صنعت نفت به عنوان یک مجموعه عالی بین رشتهای درخصوص مشخصات و رفتار مخازن، توسعه شبیه سازهاي چند فازی و ترکیبی، انرژی پاک و فناوريهاي مربوط به مخازن از دهه 80 تا كنون در عرصه بینالملل شناخته شده است.
پرفسور سوکت دروکان مدیر دپارتمان معدن و محیط زیست کالج سلطنتی لندن در مصاحبه اختصاصي با واحد خبر پژوهشگاه صنعت نفت با بيان اينكه ملاقات با همکاران، محققین پژوهشگاه و سایر موسسات و انجام مباحث علمي از مهمترين اهداف وي از شركت در دومين همايش بينالمللي فرصتهاي فناورانه نفت و گاز به شمار ميرود، گفت: مطالبی را در خصوص آخرین یافتهها در زمینه بکارگیری روشهای جذب و ذخيرهسازي کربن (CCUS) و فوايد ازدياد برداشت و بهبود برداشت نفت ارايه خواهد كرد.
وي با اشاره به فعاليتهاي گذشته خود در ايران اظهار داشت: در نوامبر و دسامبر 2003 در حضور شرکت کنندگانی از اساتید صنایع نفت و معدن، بررسی و تحلیل اثرات زیست محیطی چرخه عمر و آلودگی فلزات سنگین خاک را در سمینارهايی در تهران و کرمان ارايه كرده است.
اين مقام مسئول با اشاره به همكاريهاي آتي با همتاي ايراني خود گفت: از آنجايي كه همواره به دنبال توسعه پايدار هستيم تصميم داريم كنسرسيوم بينالمللي DBUII را به عنوان یک دوست و همراه محیط زیست معرفی كنيم.
مدیر دپارتمان معدن و محیط زیست کالج لندن كه يكي از بهترین دانشگاههاي انگلیس و دنیا به شمار ميرود، در خصوص موضوعات تحقيقاتي مورد علاقه خود گفت: موضوعاتي نظير تولید منابع معدنی، محیط زیست و ذغال سنگ پاک و فناوریهای انرژی از موارد مورد علاقه من به حساب ميآيند.
وي پس از پیوستن به کالج در سال 1988، گروه تحقیقاتی مواد معدنی، انرژی و مهندسی محیط زیست را تشکیل داده و در اين باره ميگويد: اين گروه تحقيقاتي به عنوان یک مرکز عالی بینالمللی در سوختهای فسیلی، فناوریهای سنتی و غیر سنتی براي تولید انرژی تاسیس شده است.
مدیر دپارتمان معدن و محیط زیست کالج سلطنتی لندن در ادامه افزود: در طول 27 سال گذشته مسئولیت راهنمائی و فارغ التحصیل نمودن بیش از 40 دانشجوی دوره دکترا را در در کالج به عهده داشته و همچنين بیش از 200 مقاله در ژورنالهای علمی معتبر، كتابها و مجموعه مقالات منتشر شده در کنفرانسها از او به چاپ رسيده است.
وي با بيان اينكه کالج یک دانشگاه فنی با اعتبار بینالمللی بسيار بالا در آموزش و تحقیقات در رشتههای اصلی علم و فناوری است، گفت: اين کالج دارای 3200 عضو هیات علمی و اعضای محقق و کارکنان تمام وقت، حدود 9 هزار دانشجوی دوره های کارشناسی و 6 هزار دانشجوی تحصیلات تکمیلی و محقق است.
پرفسور سوکت دروکان در ادامه افزود: دپارتمان علوم و مهندسی زمین یک دپارتمان بین رشتهای است که تحقیقات بنیادی زمینشناسی را با مهندسیهای مرتبط با نفت، مواد معدنی و مهندسی محیط زیست یکپارچهسازی ميكند.