در دومين همايش بين المللي فرصت هاي فناورانه نفت و گاز بررسي فناوري‌هاي روز در حوزه ازدياد برداشت توسط پژوهشگاه صنعت نفت و كنسرسيوم DBUII انجام مي شود

فناوري‌هاي شناخته شده روز جهاني در حوزه ازدياد برداشت با نگاهي ويژه به ميدان فوق عظيم اهواز توسط پژوهشگاه صنعت نفت با همكاري كنسرسيوم DBUII در دومين همايش بين‌المللي فرصت‌هاي فناورانه نفت و گاز مورد بررسي و ارزيابي قرار خواهد گرفت.

پرفسور Pacelli L. J. Zitha مدير مهندسي توليد نفت و گاز دانشگاه صنعتي Delft در خصوص فعاليت‌هاي خود با كشور ايران مي‌گويد: در گذشته اين امكان وجود نداشت تا اين‌كه بتوانيم با همتاي ايراني خود به طور مستقيم فعاليت كنيم اما به عنوان استاد دانشگاه دانشجويان دوره فوق ليسانس و دكتري بسياري را تربيت كرده‌ام كه اين دانشجويان هم اكنون در پژوهشگاه صنعت نفت، شركت ملي نفت و ديگر مراكز فعاليت مي‌كنند و درصدد هستيم از روابط گذشته و فعلي خود تاثير گرفته تا اين‌كه بتوانيم در زمينه تحقيق و توسعه يك رابطه همكاري قوي و عميق با پژوهشگاه صنعت نفت برقرار كنيم.

وي با تاكيد بر اين‌كه در اين همايش اين كنسرسيوم تصميم دارد بر اهميت افزايش توليد نفت ايران به طوري كه سازگار با محيط زيست باشد مطالبي را ارايه كند، گفت: از ديگر برنامه‌هايي كه در اين همايش قابل ارايه است مي‌توان به علوم برگرفته از فناوري‌هاي توسعه يافته كنسرسيوم DBUII اشاره كرد، اين كنسرسيوم متشكل از دانشگاه TU-Delft هلند، دانشگاه Bergen نروژ، دانشگاه Utrecht هلند،Imperial College London انگلستان و موسسه ملي IMPA برزيل است و هدف آن سرعت بخشي اجراي بهبود برداشت نفت و ازدياد برداشت در ميدان‌هاي نفتي ايران است.

مدير مهندسي توليد نفت و گاز دانشگاه صنعتي Delft با بيان اين‌كه از سال 2002 تا 2007 مدير علمي آزمايشگاه Dietz در گروه علوم زمين و مهندسي نفت است، گفت: بين سال‌هاي 2006 تا 2010 به عنوان مشاور ارشد تحقيقاتي با شركت شل همكاري كرده و براي بيش از 18 سال هدايت تحقيقات و توسعه پروژه‌هاي مرتبط با مديريت آب و ازدياد برداشت و بهبود برداشت نفت را بر عهده داشته است.

وي در ادامه افزود: او در برنامه‌ريزي‌هاي مربوط به توسعه ميدان، مطالعات امكان سنجي، طراحي مقياس ميدان،برنامه‌ريزي و اجرا آن نيز همواره حضوري فعال داشته است.

اين مقام مسئول با اشاره به اين‌كه فوق ليسانس خود را در رشته فيزيك سيالات در سال 1991 و دكتري خود را در رشته فيزيك مواد در سال 1994 از دانشگاه پير و ماري كوري گرفته است، اظهار داشت: بيش از 120 مقاله فني و علمي از او به چاپ رسيده است و در دوره‌هاي آموزشي مختلف به عنوان سخنران حضور داشته است كه مي توان به دوره‌هاي آسيب سازندي، مهندسي گاز طبيعي و مهندسي توليد اشاره كرد.

از ديگر فعاليت‌هاي پرفسور Pacelli L. J. Zitha مي‌توان به حضور پررنگ او در كميته هاي مختلفي نظير كميته تحقيق و توسعه انجمن مهندسي نفت و به عنوان رییس کنفرانس آسيب سازندي اروپا در سال 2007 تا 2010 اشاره كرد.

اين استاد دانشگاه با اشاره به اين‌كه دانشگاه صنعتي Delft قدیمی‌ترین و بزرگ‌ترین دانشگاه فني در هلند است، اظهار داشت: 7 دانشکده اين دانشگاه پذیرای 60 رشته دانشگاهی و داراي 2700 نفر كارمند هستند.

وي در ادامه تصريح كرد: دانشکده مهندسی عمران و علوم زمین اين دانشگاه شامل دپارتمان مهندسی و علوم زمین است که عمدتاً به کنترل موثر و بهره برداري از منابع پوسته زمین و نگهداری دائم ساختارهای ژئولوژی می‌پردازد كه اين دپارتمان دارای 200 عضو بوده و تقریبا 85 نفر از آنها دارای مدرک دکترا هستند.

مدير مهندسي توليد نفت و گاز دانشگاه صنعتي Delftدر خصوص دپارتمان مهندسي و علوم زمين دانشگاه Delft گفت: این دپارتمان نقش راهبري تحقیقات مهندسی مخازن خصوصا در موضوعاتي مانند ذخيره سازي دی اکسید کربن، ازدياد برداشت نفت و گاز بوسيله اين گاز، مهندسی مخازن ژئو ترمال و فناوری‌های مرتبط با میادين هوشمند دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین پست ها:

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support