فناوریهای شناخته شده روز جهانی در حوزه ازدیاد برداشت با نگاهی ویژه به میدان فوق عظیم اهواز توسط پژوهشگاه صنعت نفت با همکاری کنسرسیوم DBUII در دومین همایش بینالمللی فرصتهای فناورانه نفت و گاز مورد بررسی و ارزیابی قرار خواهد گرفت.
پرفسور Pacelli L. J. Zitha مدیر مهندسی تولید نفت و گاز دانشگاه صنعتی Delft در خصوص فعالیتهای خود با کشور ایران میگوید: در گذشته این امکان وجود نداشت تا اینکه بتوانیم با همتای ایرانی خود به طور مستقیم فعالیت کنیم اما به عنوان استاد دانشگاه دانشجویان دوره فوق لیسانس و دکتری بسیاری را تربیت کردهام که این دانشجویان هم اکنون در پژوهشگاه صنعت نفت، شرکت ملی نفت و دیگر مراکز فعالیت میکنند و درصدد هستیم از روابط گذشته و فعلی خود تاثیر گرفته تا اینکه بتوانیم در زمینه تحقیق و توسعه یک رابطه همکاری قوی و عمیق با پژوهشگاه صنعت نفت برقرار کنیم.
وی با تاکید بر اینکه در این همایش این کنسرسیوم تصمیم دارد بر اهمیت افزایش تولید نفت ایران به طوری که سازگار با محیط زیست باشد مطالبی را ارایه کند، گفت: از دیگر برنامههایی که در این همایش قابل ارایه است میتوان به علوم برگرفته از فناوریهای توسعه یافته کنسرسیوم DBUII اشاره کرد، این کنسرسیوم متشکل از دانشگاه TU-Delft هلند، دانشگاه Bergen نروژ، دانشگاه Utrecht هلند،Imperial College London انگلستان و موسسه ملی IMPA برزیل است و هدف آن سرعت بخشی اجرای بهبود برداشت نفت و ازدیاد برداشت در میدانهای نفتی ایران است.
مدیر مهندسی تولید نفت و گاز دانشگاه صنعتی Delft با بیان اینکه از سال 2002 تا 2007 مدیر علمی آزمایشگاه Dietz در گروه علوم زمین و مهندسی نفت است، گفت: بین سالهای 2006 تا 2010 به عنوان مشاور ارشد تحقیقاتی با شرکت شل همکاری کرده و برای بیش از 18 سال هدایت تحقیقات و توسعه پروژههای مرتبط با مدیریت آب و ازدیاد برداشت و بهبود برداشت نفت را بر عهده داشته است.
وی در ادامه افزود: او در برنامهریزیهای مربوط به توسعه میدان، مطالعات امکان سنجی، طراحی مقیاس میدان،برنامهریزی و اجرا آن نیز همواره حضوری فعال داشته است.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه فوق لیسانس خود را در رشته فیزیک سیالات در سال 1991 و دکتری خود را در رشته فیزیک مواد در سال 1994 از دانشگاه پیر و ماری کوری گرفته است، اظهار داشت: بیش از 120 مقاله فنی و علمی از او به چاپ رسیده است و در دورههای آموزشی مختلف به عنوان سخنران حضور داشته است که می توان به دورههای آسیب سازندی، مهندسی گاز طبیعی و مهندسی تولید اشاره کرد.
از دیگر فعالیتهای پرفسور Pacelli L. J. Zitha میتوان به حضور پررنگ او در کمیته های مختلفی نظیر کمیته تحقیق و توسعه انجمن مهندسی نفت و به عنوان رییس کنفرانس آسیب سازندی اروپا در سال 2007 تا 2010 اشاره کرد.
این استاد دانشگاه با اشاره به اینکه دانشگاه صنعتی Delft قدیمیترین و بزرگترین دانشگاه فنی در هلند است، اظهار داشت: 7 دانشکده این دانشگاه پذیرای 60 رشته دانشگاهی و دارای 2700 نفر کارمند هستند.
وی در ادامه تصریح کرد: دانشکده مهندسی عمران و علوم زمین این دانشگاه شامل دپارتمان مهندسی و علوم زمین است که عمدتاً به کنترل موثر و بهره برداری از منابع پوسته زمین و نگهداری دائم ساختارهای ژئولوژی میپردازد که این دپارتمان دارای 200 عضو بوده و تقریبا 85 نفر از آنها دارای مدرک دکترا هستند.
مدیر مهندسی تولید نفت و گاز دانشگاه صنعتی Delftدر خصوص دپارتمان مهندسی و علوم زمین دانشگاه Delft گفت: این دپارتمان نقش راهبری تحقیقات مهندسی مخازن خصوصا در موضوعاتی مانند ذخیره سازی دی اکسید کربن، ازدیاد برداشت نفت و گاز بوسیله این گاز، مهندسی مخازن ژئو ترمال و فناوریهای مرتبط با میادین هوشمند دارد.