مهار تورم و رشد تولید

نقشه راه میدان اهواز پژوهشگاه صنعت نفت تشریح شد

ارایه نقشه راه ازدیاد برداشت میدان اهواز با توجه به اهداف تدوین شده در قرارداد مدیریت توسعه یکپارچه مخازن مبنی بر افزایش ضریب بازیافت، افزایش تولید و کاهش هزینه‌های عملیاتی و توسعه‌ای و شناسایی و توسعه فناوری‌های روز جهانی پژوهشگاه را به اهداف تعیین شده خواهد رساند.

دکتر محمد کرامتی،‌ رییس پژوهشکده مطالعات مخازن و توسعه میادین پژوهشگاه صنعت نفت  در اختتامیه دومین همایش بین‌المللی همایش فرصت‌های فناورانه نفت و گاز  با بیان این‌که پنل‌های متفاوتی در دومین همایش‌بین‌المللی فرصت‌های فناورانه نفت و گاز توسط صاحبان فناوری از کشورهای مختلف ارایه شد، گفت: موضوعاتی در خصوص بحث مخزن و همچنین نقشه راه ازدیاد برداشت میدان اهواز توسط اینجانب ارایه شد که امیدوارم مورد استقبال ذینفعان این حوزه قرار گرفته باشد.

دبیر علمی این همایش در ادامه افزود: 16فناوری اولویت‌دار مرتبط با ازدیاد برداشت طی 14سخنرانی توسط سخنرانان بین‌المللی معرفی شد که تمرکز این 14 سخنرانی بر فناوری‌های ازدیاد برداشت با رویکرد توسعه میدان اهواز بود.

وی با اشاره به دیگر ارایه‌های این همایش گفت: یکی از مشکلات اصلی میدان اهواز، مدیریت آب است که در همین خصوص ارایه‌ای توسط پرفسور Pacelli از دانشگاه Delft هلند به نمایندگی از کنسرسیوم DBUII بیان شد..

کرامتی با اشاره به دیگر پنل های ارایه شده در این همایش گفت: ارایه دیگری توسط دکتر Roti از شرکت Energy one انجام شد که این ارایه هم ناظر بر یکی از مشکلات اصلی میدان اهواز در خصوص تولید از لایه‌های کم تراوای کربناته میدان اهواز بود.

دبیر علمی این همایش با بیان اینکه پژوهشگاه صنعت نفت و شرکت Energy One در حال شناسایی مشکلات میدان اهواز هستند گفت: این مرکز حدود 6 ماه است که با این شرکت در حال فعالیت‌ و بررسی این میدان فوق عظیم هستند و در مرحله اول به دنبال شناسایی مشکلات و سپس ارایه راه‌حل‌های فناورانه جهت رفع این مشکلات است.

کرامتی با بیان این‌که در برنامه‌های صبح این همایش بیشتر به مباحث مدیریتی پرداخته شده است گفت: دیگر ارایه‌های این بخش به صورت پنل‌های فنی بوده و تمام این فعالیت‌ها حاصل کار گروهی پژوهشگاه صنعت نفت است.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه تمام متخصصان و محققان این مرکز در این دستاورد بین‌المللی همکاری کردند افزود: به نمایندگی از همکاران پژوهشگاه صنعت نفت موضوع نقشه راه ازدیاد برداشت از میدان اهواز را ارایه کردم و امیدواریم در آینده نزدیک بتوانیم برای تمامی میادین چنین نقشه راه‌هایی را ارایه کنیم.

وی با اشاره به واگذاری میدان نفتی اهواز به این پژوهشگاه افزود: بر اساس قرارداد مشارکت در توسعه فناورانه میادین نفتی، میدان نفتی اهواز به عنوان بزرگترین میدان نفتی ایران به پژوهشگاه صنعت نفت واگذار شد و بر اساس این قرارداد شرکت ملی نفت ایران به عنوان کارفرما و شرکت ملی نفت خیز جنوب به عنوان بهره بردار طرح معرفی شد.

خاطر نشان می‌شود دومین همایش بین‌المللی همایش فرصت‌های فناورانه نفت و گاز با حضور 40 کشور صاحب فناوری روز چهارشنبه  8 مهرماه با موضوع ازدیاد برداشت به کار خود خاتمه داد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support