مهار تورم و رشد تولید

نفرات برتر جشنواره تابستانی فرزندان کارکنان معرفی شدند

نفرات برتر جشنواره تابستانی فرزندان کارکنان معرفی شدند

جشنواره تابستانی فرزندان کارکنان همچون سال­های قبل، امسال نیز با میزبانی پژوهشگاه صنعت نفت برگزار شد.

به طور کلی 234 نفر در اردو شرکت کردند، که از این تعداد 129 پسر و 105 دختر بودند که طبق آمار بدست آمده بیشترین رده سنی مربوط به 12 سال با 26 شرکت کننده بود.

برگزیدگان جشنواره فرهنگی از میان شرکت­کنندگان پسر و دختر به ترتیب عبارتند از: دوره عکاسی آقایان عرفان آقابزرگ، سهراب بختیاری، مرتضی پیرکفاش، خانم­ها صبا دهاقین، شادان رستاییان، سنا عبدالهی، دوره طراحی آقایان سینا طاهرکریمی، محمدحسام اکبری، امیرمحمد خواجه­زاده، خانم­ها شکیبا محمدنیا، سونیا قابضی، ریحانه اردستانی دوره خوشنویسی آقایان میلاد کریمی، احسان صادقی، محمدامین صالحی، خانم­ها هلنا مختاری، فاطمه جعفری، مهرناز بختیاری، دوره شعر و ادب آقایان عرفان مشایخی، بردیا بهادران، امید هاشمیان­پور و خانم­ها عارفه مشایخی، ریحانه رحیمی، فاطمیا باقری معرفی شدند.

یادآور می­شود این جشنواره به پیشنهاد شورای فرهنگی و تصویب رییس پژوهشگاه و همت معاونت پشتیبانی و واحد ارتباطات برگزار شد.

برای رونق بخشیدن و ایجاد یک حس لطیف و زیبا در روزهای پایانی اردو در دو روز متوالی دو جشن جداگانه برای پسرها و دخترهای شرکت کننده در جشنواره برگزار و مجریان نیز از فرزندان شرکت کننده در جشنواره، علیرضا زارعیان و رزناز صنایعی بودند.

در دو روز متوالی جشن، بچه­ها با شور و هیجان خاصی در جشن حاضر شدند و واحد ارتباطات پژوهشگاه به برترین­ها لوح تقدیر و هدایایی به رسم یادبود اهداء کرد.

بچه­ها با کنار هم قرار گرفتن در این جشن به نمایش خلاقیت­های خود در کلاس­های برگزار شده پرداختند و دستاوردهای خودشان را برای ارزیابی، بازدید و تشکر از دست­اندرکاران برگزاری جشنواره و اولیای گرامی­شان به نمایش گذاشتند.

طی برگزاری این جشنواره تابستانی برای یکسان بودن نظم ظاهری شرکت­کنندگان به آنها لباس­های ورزشی یک­دست در چهاررنگ همراه با کیف و وسایل ورزشی اهدا شد. بچه­ها پس از پوشیدن لباس­ها با ذوق خاصی به صورت یک­دست شروع به انجام حرکات ورزشی می­کردند.

مشارکت­کنندگان از بدو ورود به جشنواره، صبح اول وقت پس از حضور و غیاب به تفکیک سنی هر کدام در کلاس­های ورزشی خود اعم از شنا، فوتبال، والیبال، ایروبیک، پینگ­پنگ و شطرنج زیر نظر مربی­های منتخب، آموزش­های لازم را دیده و برای کلاس­های سال­های آتی آماده می­شدند.

مریم معصومی کارشناس ارشد رشته مدیریت ورزشی و مربی درجه یک شنا و ناجی فدراسیون غریق نجات در خصوص ورزش شنا برای بچه­ها گفت: بچه­ها باید آموزش همراه با تمرین داشته باشند، باید ضربان قلب را در مدت زمان مشخص بالا برده و پایین آورده شود اینجا بچه هر سال فقط آموزش می­بیند این آموزش باید با تمرین همراه باشد.

سارا آقا ربیع مربی ایروبیک و والیبال در این خصوص گفت: ایروبیک جزو فعالیت هوازی شدت تمرین بالا و مدت تمرین پایین است. از نظر پزشکی، این ورزش سیستم قلب، عروق، تنفس را تعلیم می‌دهد و با سرعت و بازدهی بالا اکسیژن را می‌گیرد و به قسمت­های مختلف بدن می‌دهد، تنفس یکنواخت از دهان و بینی توأم انجام می‌شود و باعث تبادل اکسیژن و دی­اکسید کربن، کنترل قند خون، کنترل فشار خون و کم کردن وزن اضافی بدن خواهد شد.

زینب طرفه کارشناس ارشد مدیریت اجرایی مربی شطرنج در این زمینه گفت: بازی شطرنج باعث افزایش مهارت و تقویت ارگان­های مختلف بدن بچه­ها می­شود، شطرنج باعث تقویت و پرورش هر دو نیم­کره مغز، رشد سلول­های عصبی، افزایش IQ، افزایش خلاقیت و توانایی حل مسئله، تمرکز، توانایی خواندن، افزایش قدرت برنامه­ریزی و پیش­بینی را افزایش می­دهد.

صرف نهار و میان وعده برای آنها به عنوان زنگ تفریحی برای تخلیه انرژی­های انباشته شده از سر کلاس نشستن محیطی شاد و صمیمی را رقم می­زد. پس از صرف نهار و اقامه نماز و اندکی استراحت شرکت­کنندگان در جشنواره خود را برای کلاس­های فرهنگی در نوبت دوم (عصر) آماده می­کردند.

منوچهر کرم­زاده فرهنگی بازنشسته و مربی آموزش ادبیات کهن و شاهنامه­خوانی در این زمینه گفت: فرزندان ما در عصر شتاب و سرعت، ساعت­ها پشت جادوی زمانه به دشمنان مجازی شلیک­های مجازی می­کنند یا با ماشین­های مجازی در شهرهای مجازی می­رانند این مسئله باعث می­شود که بچه­ها سمت و سوی فرهنگی به سمت ادبیات و فرهنگ خودی نداشته باشند و دائماً درگیر فرهنگ و ادبیات غرب باشند.

علیرضا سعیدی کارشناس ارشد پژوهش هنر و فوق ممتاز خوشنویسی از انجمن خوشنویسان ایران، مربی خوشنویسی و خط درباره این دوره برگزاری کلاس­ها گفت: کلاً در رابطه با تاثیر هنر علی­الخصوص خوشنویسی در نگاه اول هندسه خط، فرم و ظاهر آن را می­بینیم ولی در پروسه زمان اینها تاثیرات دیگری در ایجاد تمرکز، ارتقاء سلیقه، تقویت حافظه به لحاظ روانی و آرامش را به بچه­ها القاء می­کند.

کامران شریفی مدرس و استاد دانشگاه دوره عکاسی در خصوص برگزاری کلاس عکاسی گفت: در کلاس عکاسی شکل بخشیدن به احساسات لطیف از طریق عکس گرفتن امکان­پذیر می­شود و فرزندان شرکت کننده در کلاس عکاسی به بیان احساسات خود از طریق عکس گرفتن در کلاس عکاسی می­پردازند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support