امیرعباس حسینی، در مراسم تودیع پژوهشگاه صنعت نفت:
کار در این مجموعه، جنس جدیدی از کار مدیریتی واز افتخارات من بود
سید امیر عباس حسینی، در مراسم تودیع خود که روز یکشنبه 16 آبانماه در مرکز همایشهای بینالمللی پژوهشگاه صنعت نفت برگزار شد ضمن قدردانی از تمام مدیران و کارکنان این مجموعه افزود: کار در پژوهشگاه صنعت نفت در سابقه کاری من جنس جدیدی از کار مدیریتی بود و این امر به دلیل کار کردن با گروهی از افراد باهوش و فارغالتحصیل از دانشگاههای برجسته و همچنین افراد فرهیخته بوده است.
حسینی همکاری با مدیریت این سازمان را جزو افتخارات خود دانست و افزود: حدود 15 سال است که با دکتر کاتوزیان آشنا بوده و در کسوت شاگردی ایشان هستم وهمواره لطف ایشان شامل حال بنده شده است.
معاون سابق فناوری پژوهشگاه ادامه داد: با انجام بررسیهای اولیه در پژوهشگاه به آن نتیجه رسیدیم که برخی از بخشها نیازمند تغییر و حتی جراحی هستند و تغییر چند مدیر پیامد این امر بود.
وی با اشاره به اینکه مهندسی مجدد فرآیندها در این مجموعه یکی از فعالیتهایی بود که از همان ابتدا انجام شد، افزود: برای رسیدن به این هدف سعی شد در بسیاری از موارد با لایههای کارشناسی بیشتر ارتباط برقرار گردد و در ادامه توانستیم تدوین راهبردها را در پژوهشگاه از همین طریق به سرانجام رسانیم.
حسینی ادامه داد: اعتقاد من بر این است که فعالیتهای پژوهشگاه صنعت نفت اگر منتج به کسب و کار نشود ابتراست و ما هیچ نیازی به تولید دانش به مفهوم کتاب و مقاله نداریم و آن چیزی که برای ما مهم است حل مشکل کشور حتی به اندازه یک قطره است.
حسینی پژوهشگاه را سازمانی روبه رشد و متحول دانست و گفت: تمام سعی مدیران و معاونان این مجموعه در طول این سه سال مبتنی بر ساختارمند کردن فرآیندها و تصویب پروژهها بر اساس قوانین و مقررات بوده است.
وی با اشاره به اینکه پس از مهندسی فرآیندها، تشکیل شبکه بینالمللی فناورانه در دستور کار این مجموعه قرار گرفت، تصریح کرد: همکاری های بینالمللی به عنوان یک راهبرد در پژوهشگاه شروع شد و به منظور استفاده از ظرفیت بسیاری از سازمانهای پیشرو در دنیا، درصدد تشکیل این شبکه برآمدیم و اگر از این شبکه در پژوهشگاه به درستی استفاده نشود ظرفیتها از بین می رود و این مجموعه نیز شبیه بسیاری از مراکز تحقیقاتی موجود میشود.
حسینی ظرفیت و توانایی پژوهشگاه را بسیار بالا دانست و گفت: یکی از موضوعات مهم در حال حاضر، استفاده ازظرفیت شبکه بینالمللی فناورانه در پژوهشگاه است که معاونان آینده نیز میبایست به آن توجه ویژهای داشته باشند.
وی در خاتمه با بیان اینکه همکاران من در پژوهشگاه اخلاقمدار، فرهیخته و دارای شان بالایی در جامعه هستند افزود: چارچوب حرکتی بنده همواره در پژوهشگاه از چارچوب مدنظرمدیریت ارشداین سازمان خارج نشد و کار کردن در کنار فرهیختگان پژوهشگاه همواره باعث افتخار من است.