دکتر وطنی در دیدار از غرفه پژوهشگاه صنعت نفت:
انستیتوی گاز طبیعی، فرصت مناسبی برای استفاده از ظرفیتهای دانشگاه و پژوهشگاه است
دکتر علی وطنی،معاون توسعه فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوریدر حاشیه بازدید از غرفه پژوهشگاه، با بیان اینکه در بخش خصوصی توجه ویژهای به بخش “عرضه” می شود گفت: در این بخش هنگامی که محصول به مرحله عرضه می رسد، چنانچه مشتری و متقاضی مناسبی برای آن وجود نداشته باشد این روند با مشکل مواجه می شود.
دکتر وطنی ادامه داد: خوشبختانه در سال های اخیر به دلیل محدودیت هایی که از نظر مسائل و مقررات بین المللی نسبت به ایران به وجود آمده است، توانمندی ها و ظرفیت های داخلی افزایش پیدا کرده اند.
این عضو هیات علمی دانشگاه با تاکید بر اینکه کشور، دارای دو سیستم آموزشی و تحقیقاتی است، تصریح کرد: در بیشتر دانشگاه های کشور تحقیقات مفید و گسترده ای انجام می شود، اما اینگونه تحقیقاتدر سطح پژوهش باقی می ماند و کمتر به توسعه و فناوری و تجاری سازی آنها توجه می شود.
وطنی محدودیت های ایجاد شده را باعث تحریک بخش تقاضا دانست و افزود: تلفیق دانشگاه ها و پژوهشگاه در بخش نفت، گاز و پتروشیمی، فرصت مناسبی برای هم افزایی ظرفیت ها داخلی در جهت تامین نیازهای کشور ایجاد کرده است.
معاون توسعه فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوریبه تعاملات دو جانبه دانشگاه تهران و پژوهشگاه صنعت نفت اشاره کرد و گفت: خوشبختانه دانشگاه تهران دارای انیستیتو گاز طبیعی مایع است و از این رو تفاهم نامه ای با پژوهشگاه صنعت نفت در همین زمینه امضاء شده است که فرصت مناسبی برای استفاده از ظرفیت های موجود دانشگاه و پژوهشگاه محسوب می شود.
وی در همین راستا ادامه داد: با توجه به تقاضای شرکت ملی گاز ایران در زمینه گاز طبیعی مایع و همچنین وجود همکار بین الملل، امیدواریم پروژه های توسعه فناوری را تا تبدیل دانش فنی و بومی سازی آن ادامه دهیم.
وطنی در خاتمه افزود : پژوهشگاه و دانشگاه رقیب یکدیگر نبوده بلکه اعضاء یک خانواده به حساب می آیند و همواره باید تلاش کرد که این رابطه ها نظامند شده تا خروجی آن به عنوان یک محصول فناورانه قابلیت اجرایی و عملیاتی در صنعت نفت کشور را داشته باشد.