تقویم جامع برنامههای آموزشی پژوهشگاه صنعت نفت منتشر شد
مرکز آموزشهای تخصصی پژوهشگاه صنعت نفت با هدف برنامهریزی و برگزاری دورههای تخصصی و بینالمللی در راستای پروژههای جاری، تقویم جامع خود را با نظر هیات امنا توسط معاونت برنامهریزی بازنگری نمود.
دکتر کامبیز مهدی زاده فرساد سرپرست مرکز آموزشهای تخصصی و رییس برنامهریزی مالی و تامین منابع پژوهشگاه صنعت نفت، با اشاره به اینکه این مرکز از تیر ماه سال 96 با نظر معاونت برنامهریزی و تایید رییس پژوهشگاه فعالیتهای خود را شروع کرده است، تصریح کرد: مرکز آموزشهای تخصصی پژوهشگاه با بهرهمندی از تجارب اساتید برجسته بینالمللی و داخلی به دنبال بالابردن تواناییها و مهارتهای علمی و تخصصی مدیران و کارکنان صنعت نفت است.
وی در همین راستا تصریح کرد: در تقویم آموزشهای تخصصی 1396 تلاش شده است که برای اولین بار دورههای تخصصی کاربردی و بینالمللی لحاظ شود و این تقویم در راستای اهداف آموزشی مورد نیاز پروژههای فعال پژوهشگاه برنامهریزی و تدوین شده است.
فرساد با اشاره به اینکه این تقویم آموزشی با توجه به راهبردهای وزارت نفت با تاکید حوزه بالادست تهیه و گردآوری شده است، افزود: برنامههای این تقویم در حوزههای بالادست و پایین دست صنعت نفت، انرژی و محیط زیست، HSE، فدراسیون بینالمللی اختراعات و دورههای آموزشی بینالمللی در قالب تقریبا80 دوره تخصصی برنامه ریزی شده است.
سرپرست مرکز آموزشهای تخصصی پژوهشگاه در همین راستا تصریح کرد: برگزاری دورههای فدراسیون بینالمللی اختراعات، دورههای آموزشی پروژههای فعال و دورههای بینالمللی، همگی برای اولین بار با نگاهی متفاوت در پژوهشگاه صنعت نفت برگزار خواهند شد.
وی یکی از ویژگیهای متمایزکننده این تقویم را برگزاری دورههای بینالمللی دانست و گفت: پژوهشگاه صنعت نفت به عنوان بزرگترین مرکز تحقیقاتی کشور و خاورمیانه که در جهان نیز از رنکینگ بسیار بالایی برخوردار بوده و با کشورهای بسیاری تفاهمنامههای همکاری امضاء کرده است از این رو مقرر شده است که از توان علمی این کشورها در دورههای آموزشی به منظور پیشبرد اهداف علمی کشور به صورت گستردهای استفاه شود.
فرساد ادامه داد: بر همین اساس با توجه به تفاهمنامهای که پژوهشگاه صنعت نفت با مرکز تحقیقاتی IFP فرانسه به امضاء رسانده است مقرر شده دورههای آموزشی توسط متخصصان و محققان این مرکز در حوزههای مختلف برای مخاطبان داخلی در پژوهشگاه برگزار شود.
وی با تاکید بر اینکه در این دوره تلاش شده است که در کنار استفاده از توانایی اساتید با تجربه از پتانسیل افراد مستعد، جوان و نخبه به عنوان مدرسین دوره نیز استفاده شود، افزود: به کارگیری متخصصان داخل پژوهشگاه و همچنین خارج از این مجموعه یکی از اهداف مهم این دوره میباشد و برنامههای آن برای تمامی مدیران 4 شرکت اصلی و همچنین موسسات علمی ارسال شده است تا تمامی مخاطبین دوره به راحتی بتوانند به محتویات دوره دسترسی داشته باشند.
فرساد در ادامه به برخی دورههایی که در حوزههای مختلف صنعت مقرر شده که برگزار شوند نیز اشاره کرد و گفت: دورههای ازدیاد برداشت، بررسی ویژگیها و خصوصیتهای مخزن، مدلسازی مخازن و همچنین شبیهسازی آنها با استفاده از نرم افزارهای مختلف از مهمترین دورههای در نظر گرفته شده در حوزه بالادست میباشد.