مهار تورم و رشد تولید

اولین نشست تخصصی بین کنسرسیوم ایرانی و کره‌‌ای برگزار شد

با هدف توسعه دانش فنی ایزو کانتینر‌های مینی ال ان جی؛

اولین نشست تخصصی بین کنسرسیوم ایرانی و کره‌‌ای برگزار شد

اولین نشست تخصصی مابین کنسرسیوم ایرانی و کره‌‌ای پس از امضاء توافق‌نامه به منظور توسعه دانش فنی ایزو کانتینر‌های مینی ال ان جی در روز‌های شنبه و یکشنبه 21 و 22 مردادماه در پژوهشگاه صنعت نفت برگزار شد.

دکتر سعید پاک سرشت،‌ مدیر پژوهش و فناوری شرکت ملی گاز ایران با بیان این‌که توسعه دانش فنی ایزو کانتینر‌های مینی ال ان جی در دستور کار شرکت ملی گاز ایران قرار گرفته است گفت،: برای تحقق این هدف از مشارکت شرکت‌های ایرانی و کره‌ای در قالب دو کنسرسیوم استفاده شده است که کنسرسیوم ایرانی شامل شرکت ملی گاز ایران ، پژوهشگاه صنعت نفت و انستیتو ال ان جی و دیگر سازندگان بوده و طرف کره‌ای یک مجموعه‌ای از شرکت‌های فنی و مهندسی و سازندگان تجهیزات هستند که با هدف توسعه فناوری به صورت مشترک با یکدیگر فعالیت می‌کنند.

وی در همین راستا تصریح کرد: در این توافق‌نامه هر کدام از طرفین قرارداد ، هزینه‌های بخش خود را متقبل شده‌اند و طبق این توافق، فناوری‌های مورد نیاز توسعه یافته و تجهیزات مورد نیاز نیز ساخته ‌می شود. ساخت بخشی از این تجهیزات در کشورکره و بخشی دیگر در داخل ایران انجام خواهد شد و پس از اتمام مراحل، نتایج به صورت تلفیق شده مورد تحلیل و بررسی قرار خواهد گرفت.

مدیر پژوهش و فناوری شرکت ملی گاز ایران با تاکید بر این‌که طرفین یک همکاری بلند مدت را در زمینه تبادل دانش و کارشناس در برنامه خود قرار داده‌اند ، افزود: دستاوردهای حاصل از فعالیت‌های کنسرسیوم‌های ایرانی و کره‌ای در نهایت منجر به انتخاب فناوری مناسب و ساخت تجهیزات خواهد شد و این خدمات در طول 4 سال برنامه‌ریزی شده است.

پاک سرشت همکاری دو جانبه ایران و کره را در زمینه مینی ال ان جی را فرصت مناسبی برای هر دو طرف دانست و گفت: این فعالیت‌ها از امسال آغاز خواهد شد و در ابتدا مراحل طراحی مفهومی، پایه و جزیی در دستور کار قرار گرفته است و بعد از آن مراحل ساخت تجهیزات و تست آن دنبال خواهد شد.

این مقام مسئول افزود: این واحد از آن‌جایی که به صورت ایزو کانتینر طراحی می‌شود قابلیت حمل و جابه‌جایی خواهد داشت و در مکان‌های مختلف قابلیت بهره‌برداری داشته و از این رو رسیدن به این فناوری افق‌های بازاری مناسبی را فراهم می‌کند.

وی با تاکید بر اینکه فناوری ال ان جی در قالب ایزو کانتینر ، یک تکنولوژی جدید محسوب می‌شود، اظهار کرد: هم اکنون کاربردهای مختلفی بر روی ال ان جی توسعه داده شده است که یکی از مهم‌ترین‌ آن‌ها استفاده از ال ان جی به عنوان سوخت خودرو‌های سنگین و کشتی ها می‌باشد؛ و از آن‌جایی که دنیا به سمت سوخت‌های پاک حرکت می‌کند ما نیز تلاش می‌کنیم در این مسیر قدم برداریم.

پاک سرشت در همین راستا تصریح کرد: در حال حاضر، فناوری‌های استفاده از این نوع سوخت‌ها در خودرو‌های سنگین ، کشتی‌ها و ترن‌ها توسعه داده می‌شود و کاربرد آنها در آینده نیز بیشتر خواهد شد.‌

وی در خاتمه به مقررات وضع شده توسط IMO به عنوان یک سازمان بین‌المللی در زمینه کشتی رانی نیز اشاره کرد و گفت: این سازمان قانون و مقرراتی را مصوب کرده است که از سال 2020 سوخت کشتی‌ها می‌بایست از حداقل آلایندگی برخوردار باشند از این رو بسیاری از شرکت‌ها استفاده از سوخت‌های پاک نظیر ال ان جی را در دستور کار خود قرار داده‌اند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support