گردهمايي بازنشستگان پژوهشگاه صنعت نفت با حضور دكتر عبدالحسين بيات، رئيس هيات رئيسه صندوقهاي بازنشستگي، پسانداز و رفاه كاركنان صنعت نفت، رئيس پژوهشگاه صنعت نفت و جمعي از كارمندان بازنشسته اين مجموعه در مركزهمايشهاي بينالمللي اين سازمان برگزار شد.
دكتر عظيم كلانتري اصل، رئيس پژوهشگاه صنعت نفت، در اين گردهمايي ضمن آرزوي سلامتي و شادكامي براي تمام كارمندان بازنشسته اين سازمان گفت: بسيار خوشحاليم از اينكه در جمع ميراثداران صنعت نفت هستيم؛ اميدواريم با برنامهريزيهاي شوراي هماهنگي اينگونه نشستها به طور دائمي استمرار يابد.
وي افزود: در چند دهه گذشته كه شاهد آغاز توسعه آموزش عالي، پژوهش و فناوري بودهايم، خوشبختانه پژوهشگاه صنعت نفت با پيشينه مثبتي كه به لحاظ عملكردي و نيروي انساني دارد، توانسته نقش موثري در صنعت داشته باشد.
وي ضمن قدرداني از تلاش روساي پيشين و همچنين تمام كارمنداني كه در گذشته نقش آفريني كردهاند، اظهار داشت: پژوهشگاه صنعت نفت يك دارايي ملي براي همگان محسوب ميشود و ما ادامه دهنده مسير تمام تلاشگران گذشته اين مجموعه ميباشيم، از اينرو، همواره قدردان زحمات افرادي كه باعث توسعه، پايداري و نقشآفريني اين مجموعه شدهاند هستيم.
ايشان در همين زمينه تصريح كرد: خبرگان جامعه ميتوانند در سطح گستردهاي نقش آفريني نمايند اگر چه به لحاظ قانوني و به صورت سيستماتيك ممکن است نتوانيم از توان و تجربه اندوخته بلندمدت اين بزرگواران بهرهمند شويم اما مادامي كه قانون و ظرفيتهاي موجود اين امكان را فراهم نمايد از پتانسيل و تجربيات اين افراد بهرهمند خواهيم شد.
رئيس پژوهشگاه صنعت نفت با تاكيد بر اينكه ميتوان در حوزههاي مرتبط با فناوري از بازنشستگان استفاده كرد، اظهار داشت: به طور حتم در فضاي فناوري و توسعه آن ميتوان از تجربيات و دانش اين افراد به نحو شايستهاي بهرهمند شد و از آنجا كه پژوهشگاه صنعت نفت در اين زمينه همواره پيشگام بوده است، ضرورت دارد از تجربيات و اندوختههاي اين افراد استفاده كنيم و در نهايت به يك مدل موفق در اين زمينه دست يابيم.
وي افزود: همكاري در تدوين تاريخ شفاهي پژوهشگاه در زمينه فعاليتها، فرايند رشد سازمان، توسعه فرايندها از ديگر اقداماتي است كه بازنشستگان ميتوانند ما را ياري نمايند؛ چرا كه اين تاريخچه ميتواند به عنوان ميراثي گران بها در دسترس آيندگان قرار گيرد.
ايشان همچنين تصريح كرد: در زمينه برگزاري دورههاي آموزشي و انجام مشاورههاي موردي و دائمي ميتوانيم با بازنشستگان همكاري داشته باشيم و تجربيات آنها را با هدف توسعه دانش در اختيار جوانان اين مرز و بوم قرار دهيم.
خاطر نشان ميشود، اين گردهمايي روز يكشنبه 31 ارديبهشت ماه با حضور مديران و معاونان اين مجموعه با هدف تكريم از بازنشستگان پيشكسوت اين سازمان برگزار شد.