مهار تورم و رشد تولید

سفیر جمهوری تاجیکستان خبر داد

نیاز تاجیکستان به دانش فنی و توانمندی‌ ایرانی‌ها در حوزه نفت و گاز

سفیر جمهوری تاجیکستان گفت: تاجیکستان هم‌اکنون به همکاری در زمینه ترتیب نیروی انسانی ماهر، تبادل تجربه در زمینه بالادست و پایین‌دستی صنعت نفت و خدمات آزمایشگاهی نیاز دارد.

به گزارش خبرنگار شانا، نظام‌الدین زاهدی ظهر امروز (چهارشنبه، سوم خرداد ماه) در نشست مشترک مدیران پژوهشگاه صنعت نفت و مدیران معاونت امور بین‌الملل وزارت نفت با سفیران کشورهای مستقل همسود (سی‌آی‌اس) در پژوهشگاه صنعت نفت با بیان اینکه توانمندی‌های صنعت نفت ایران سبب افتخار مردم این کشور است، گفت: این صنعت با وجود آنکه بیش‌ از ۴۰ سال است که در حال مبارزه با تحریم‌های ظالمانه غرب است، اما همه تهدیدها را به فرصت تبدیل کرده است.

وی افزود: در سال های اخیر صنعت نفت ایران به دستاوردهایی مطلوب رسیده است، تاجیکستان هم‌اکنون به همکاری در زمینه ترتیب سرمایه انسانی ماهر، تبادل تجربه در زمینه بالادست و پایین‌دست صنعت نفت و خدمات آزمایشگاهی نیاز دارد، پژوهشگاه صنعت نفت ایران به‌عنوان قطب پژوهشی این صنعت می‌تواند به‌عنوان قطب اصلی پژوهش با مراکز علمی و نفتی ما همکاری داشته باشد.

سفیر جمهوری تاجیکستان در ایران با اشاره به اینکه توسعه همکاری‌های پژوهشی می‌تواند توسعه صنایع نفت و گاز دو کشور را به همراه داشته باشد، ادامه داد: ایران و تاجیکستان با توجه به ارتباط‌ها و اشتراک‌های اجتماعی، فرهنگی و دینی می توانند با یکدیگر در زمینه انرژی همکاری نزدیک و تنگاتنگی داشته باشند.

براساس این گزارش، در نشست مشترک مدیران پژوهشگاه صنعت نفت و مدیران معاونت امور بین‌الملل وزارت نفت با سفیران کشورهای مستقل همسود، وابسته اقتصادی سفارت ارمنستان نیز با اشاره به همکاری مناسب دو کشور در زمینه تهاتر انرژی و برق و تمدید و قراداد صادرات گاز به این کشور گفت: هم‌اکنون بیشترین سهم از بازار پتروشیمی ارمنستان متعلق به تاجران ایرانی است.

وی ادامه داد:  هم‌اکنون ۹۰ درصد قیر مصرفی در ارمنستان از ایران تأمین می‌شود و ظرفیت‌های لازم برای افزایش صادرات این محصول به کشور ما وجود دارد.

وابسته اقتصادی سفارت ارمنستان با اشاره به ایجاد و آغاز فعالیت مرکز تجاری ایران در ارمنستان طی آینده نزدیک گفت:  ۲ هزار متر مربع از این مرکز  به صنعت پتروشیمی ایران اختصاص دارد و ارمنستان برای ساخت پالایشگاه نفت به توان شرکت‌ها و پیمانکاران ایرانی نیاز دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support