مهار تورم و رشد تولید

با هدف شناسایی منابع هیدروکربنی در دشت آبادان و دزفول

تفاهم نامه همکاری میان شرکت ملی مناطق نفت‌خیز ، مدیریت اکتشاف و پژوهشگاه صنعت نفت امضاء شد

تفاهم‌نامه سه‌جانبه‌ای میان پژوهشگاه صنعت نفت، مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت و شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب در زمینه «مدل‌سازی حوضه و سیستم‌های هیدروکربنی نواحی فروبار دزفول و دشت آبادان» به امضاء رسید.

به گزارش روابط‌عمومی پژوهشگاه صنعت نفت، نتایج حاصل از مدل نهایی این پروژه می‌تواند موجب شناسایی و ارزیابی پتانسیل‌های هیدروکربنی و پراکندگی آن‌ها، برآورد کمّی و کیفی تجمعات هیدروکربنی، افزایش شانس موفقیت اکتشافات هیدروکربنی جدید، کاهش ریسک حفاری، کمک به توسعه میادین و تولید از مخازن هیدروکربنی در نواحی فروبار دزفول و دشت آبادان به عنوان یکی از غنی‌ترین نواحی حوضه رسوبی زاگرس از نظر اکتشاف و تولید هیدروکربن شود.

بر همین اساس، مقرر شده است پژوهشگاه صنعت نفت با استفاده از نیروی انسانی متخصص، توان عملیاتی، نرم‌افزاری، سخت‌افزاری و زیر ساختی خود، نیاز‌های این پروژه را مرتفع ساخته و تلاش نماید با استفاده از جدید‌ترین فناوری‌ها و دانش‌های فنی روز دنیا در قالب مشارکت‌های داخلی و بین‌المللی با تاکید بر شرکت‌های دانش‌بنیان اهداف این پروژه را دنبال کند.

در مراسم امضاء این تفاهم‌نامه که در محل مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت ایران انجام شد، دکتر عظیم کلانتری اصل، رئیس پژوهشگاه صنعت نفت، به ابعاد مختلف این پروژه بزرگ اشاره کرد و گفت: مدل‌سازی حوضه و سیستم‌های هیدروکربنی به لحاظ مباحث اکتشافی، تولید و نگاه یکپارچه از اهمیت بالایی برخوردار است و پژوهشگاه صنعت نفت تجارب موفقی را در این زمینه در پروژه‌های مشابه، نظیر دشت آبادان و خلیج فارس در کارنامه خود دارد. وی ادامه داد: خوشبختانه برای این پروژه، فاز پیش مطالعه در نظر گرفته شده است که این امر می‌تواند به ابعاد و حجم‌ فعالیت‌ها، چگونگی بکارگیری نیروی انسانی متخصص، زمانِ اجرا و شبکه‌سازی مناسب کمک نماید.

رئیس پژوهشگاه صنعت نفت بر یکپارچگی تمامی ارکان صنعت نفت جهت پیشبرد اهداف این صنعت تاکید کرد و گفت: صنعت نفت با چالش‌ها و مشکلات عدیده‌ای همواره مواجه است که به طور حتم ایجاد شبکه‌های همکاری از سوی دانشگاه‌ها، هسته‌های فناور، شرکت‌های دانش بنیان و مراکز تحقیقاتی می‌تواند مثمر ثمر واقع شود، از این رو بخشی از فعالیت‌های پژوهشگاه متمرکز بر مدیریت مسائل مرتبط با فناوری است و بخش دیگر فعالیت‌ها با همکاری شبکه‌های دانا، چابک و صاحب ایده اجرایی می‌شود.

گفتنی است این تفاهم‌نامه سه جانبه میان رئیس پژوهشگاه صنعت نفت، مدیر اکتشاف شرکت ملی نفت ایران و مدیر عامل شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب منعقد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support