با هدف توسعه همكاري‌هاي دوجانبه

مديران پژوهشگاه صنعت نفت و ادره كل نظارت، ارزيابي و آمايش آموزش عالي استان تهران نشست مشترك برگزار كردند

مديران پژوهشگاه صنعت نفت و ادره كل نظارت، ارزيابي و آمايش آموزش عالي استان تهران نشست مشترك برگزار كردند

روز شنبه 7 خردادماه مدير كل نظارت، ارزيابي و آمايش آموزش عالي استان تهران و هيات همراه نشست مشتركي را با رئيس و مديران پژوهشگاه صنعت نفت برگزار كردند.

دكتر توفيقي، رئيس پژوهشگاه صنعت نفت در اين نشست به پروژه‌هايي كه در اين مجموعه اجرا مي‌شود، اشاره كرد و گفت: تمام پروژه‌هايي كه در برنامه‌هاي اين سازمان قرار مي‌گيرند معطوف به يك قرارداد صنعتي است و تمامي دانش‌هاي فني موجود در پژوهشگاه صنعت نفت در نهايت به توسعه تكنولوژي منجر مي‌شود.

وي در همين راستا تصريح كرد: چنانچه پروژه‌ها به مرحله عملياتي برسند و مورد تاييد كارفرما قرار گيرند مي‌توان از آن‌ها به نحو مناسبي در صنعت استفاده كرد و علي‌رغم آن‌كه پژوهشگاه صنعت نفت يك سازمان ماموريت گرا محسوب مي‌شود و بايد به صنعت خدمات فناورانه ارائه كند ولي بر فناوري‌هاي نوظهور نيز همواره توجه ويژه‌اي دارد.

ايشان به رصد فناوري‌هاي نوظهور نيز اشاره كرد و گفت: پژوهشگاه صنعت نفت براي توسعه فناوري‌هاي جديد در كشور همواره از درآمد‌هاي اختصاصي خود استفاده مي‌كند و قبل از آن‌كه در صنعت نفت كشور نيازي مطرح شود به دنبال آن هستيم كه فناوري مورد نياز آن مسئله را شناسايي كرده و راه‌حل‌هاي مناسبي را ارائه كنيم.

وي به همكاري پژوهشگاه صنعت نفت با دانشگاه‌ها نيز اشاره كرد و گفت: همواره بر اين موضوع تاكيد داشته‌ام كه مراكزي همچون پژوهشگاه صنعت نفت نبايد به صورت دانشگاه عمل كنند و پذيرش دانشجو را در دستور كار خود قرار دهند بلكه بايد بستري آماده شود كه دانشجويان پايان‌نامه‌ها و رساله‌هاي خود را با استفاده از ظرفيت‌هاي اين مراكز به نحو شايسته‌اي انجام دهند.

رئيس پژوهشگاه ادامه داد: بر همين اساس پژوهشگاه صنعت نفت طرح ميزباني از دانشجويان تحصيلات تكميلي را در دستور كار خود قرار داده است و هم‌اكنون 120 دانشجو در اين مجموعه فعاليت‌هاي پژوهشي خود را دنبال مي‌كنند.

در ادامه اين نشست دكتر محمد علي شاه‌حسيني، مدير كل نظارت ارزيابي و آمايش آموزش عالي استان تهران به بخش‌هاي مختلف اين مجموعه اشاره كرد و گفت: مجموعه ما از تركيب دو هيات و يا شورا تشكيل شده است كه هيات نظارت اولين بخش را تشكيل مي‌دهد كه وظيفه آن نظارت، ارزيابي و تضمين كيفيت است.

وي به دومين بخش از اين هيات نيز اشاره كرد و گفت: هيات دوم فعاليت خود را از دو سال قبل آغاز كرده است و هدف از تشكيل آن تفويض اختيار فعاليت‌هاي وزارت علوم به استان‌ها مي‌باشد و در همين راستا برخي از اختيارات وزارت علوم در حوزه آموزش، پژوهش، اداري و مالي و گرفتن مجوز براي راه‌اندازي پارك‌هاي علم و فناوري و مجوز رشته‌ها به استان‌ها براي سهولت كار‌ها واگذار مي‌شود.

شاه‌حسيني تصريح كرد: با تشكيل اين‌گونه هيات‌ها و شورا‌ها درصدد آن هستيم كه بروكراسي وزارت علوم را كاهش دهيم و اين وزارت‌خانه را صرفاً مرجع ابلاغ و تصميمات نهايي قرار دهيم.

وي با بيان اين‌كه هيات نظارت از 7 زير نظام تشكيل يافته است، گفت: يكي از زير‌نظام هاي اين هيات، پژوهش و فناوري است كه به حوزه فعاليت‌هاي پارك‌هاي علم و فناوري و شتاب‌دهنده‌ها مي‌پردازد و داراي كارگروه تخصصي ويژه‌اي نيز است كه اين كارگروه از اعضاء هيات علمي دانشگاه‌ها و همچنين مديران اداره كل تشكيل يافته است و تلاش مي‌كنند كه به امور مختلف در زمينه پژوهش و فناوري كمك نمايند.

ايشان همچنين افزود: همواره ما كنترل موضوعات را به عنوان يك مانع نگاه نمي‌كنيم بلكه نگاهي تسهيل‌گر به موضوعات داريم و خود را بخشي از آموزش عالي مي‌دانيم و همواره در تلاش هستيم كه موسسات را به استاندارد‌هاي حوزه آموزش عالي نزديك نماييم.

گفتني است در پايان اين نشست مديران ادره كل نظارت، ارزيابي و آمايش آموزش عالي استان تهران از برخي دستاوردهاي پژوهشگران پژوهشگاه صنعت نفت در پرديس‌هاي سه‌گانه بازديدكردند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین پست ها:

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support