مهار تورم و رشد تولید

مهار تورم و رشد تولید

با هدف توسعه همکاری‌های دوجانبه

مدیران پژوهشگاه صنعت نفت و ادره کل نظارت، ارزیابی و آمایش آموزش عالی استان تهران نشست مشترک برگزار کردند

مديران پژوهشگاه صنعت نفت و ادره كل نظارت، ارزيابي و آمايش آموزش عالي استان تهران نشست مشترك برگزار كردند

روز شنبه 7 خردادماه مدیر کل نظارت، ارزیابی و آمایش آموزش عالی استان تهران و هیات همراه نشست مشترکی را با رئیس و مدیران پژوهشگاه صنعت نفت برگزار کردند.

دکتر توفیقی، رئیس پژوهشگاه صنعت نفت در این نشست به پروژه‌هایی که در این مجموعه اجرا می‌شود، اشاره کرد و گفت: تمام پروژه‌هایی که در برنامه‌های این سازمان قرار می‌گیرند معطوف به یک قرارداد صنعتی است و تمامی دانش‌های فنی موجود در پژوهشگاه صنعت نفت در نهایت به توسعه تکنولوژی منجر می‌شود.

وی در همین راستا تصریح کرد: چنانچه پروژه‌ها به مرحله عملیاتی برسند و مورد تایید کارفرما قرار گیرند می‌توان از آن‌ها به نحو مناسبی در صنعت استفاده کرد و علی‌رغم آن‌که پژوهشگاه صنعت نفت یک سازمان ماموریت گرا محسوب می‌شود و باید به صنعت خدمات فناورانه ارائه کند ولی بر فناوری‌های نوظهور نیز همواره توجه ویژه‌ای دارد.

ایشان به رصد فناوری‌های نوظهور نیز اشاره کرد و گفت: پژوهشگاه صنعت نفت برای توسعه فناوری‌های جدید در کشور همواره از درآمد‌های اختصاصی خود استفاده می‌کند و قبل از آن‌که در صنعت نفت کشور نیازی مطرح شود به دنبال آن هستیم که فناوری مورد نیاز آن مسئله را شناسایی کرده و راه‌حل‌های مناسبی را ارائه کنیم.

وی به همکاری پژوهشگاه صنعت نفت با دانشگاه‌ها نیز اشاره کرد و گفت: همواره بر این موضوع تاکید داشته‌ام که مراکزی همچون پژوهشگاه صنعت نفت نباید به صورت دانشگاه عمل کنند و پذیرش دانشجو را در دستور کار خود قرار دهند بلکه باید بستری آماده شود که دانشجویان پایان‌نامه‌ها و رساله‌های خود را با استفاده از ظرفیت‌های این مراکز به نحو شایسته‌ای انجام دهند.

رئیس پژوهشگاه ادامه داد: بر همین اساس پژوهشگاه صنعت نفت طرح میزبانی از دانشجویان تحصیلات تکمیلی را در دستور کار خود قرار داده است و هم‌اکنون 120 دانشجو در این مجموعه فعالیت‌های پژوهشی خود را دنبال می‌کنند.

در ادامه این نشست دکتر محمد علی شاه‌حسینی، مدیر کل نظارت ارزیابی و آمایش آموزش عالی استان تهران به بخش‌های مختلف این مجموعه اشاره کرد و گفت: مجموعه ما از ترکیب دو هیات و یا شورا تشکیل شده است که هیات نظارت اولین بخش را تشکیل می‌دهد که وظیفه آن نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت است.

وی به دومین بخش از این هیات نیز اشاره کرد و گفت: هیات دوم فعالیت خود را از دو سال قبل آغاز کرده است و هدف از تشکیل آن تفویض اختیار فعالیت‌های وزارت علوم به استان‌ها می‌باشد و در همین راستا برخی از اختیارات وزارت علوم در حوزه آموزش، پژوهش، اداری و مالی و گرفتن مجوز برای راه‌اندازی پارک‌های علم و فناوری و مجوز رشته‌ها به استان‌ها برای سهولت کار‌ها واگذار می‌شود.

شاه‌حسینی تصریح کرد: با تشکیل این‌گونه هیات‌ها و شورا‌ها درصدد آن هستیم که بروکراسی وزارت علوم را کاهش دهیم و این وزارت‌خانه را صرفاً مرجع ابلاغ و تصمیمات نهایی قرار دهیم.

وی با بیان این‌که هیات نظارت از 7 زیر نظام تشکیل یافته است، گفت: یکی از زیر‌نظام های این هیات، پژوهش و فناوری است که به حوزه فعالیت‌های پارک‌های علم و فناوری و شتاب‌دهنده‌ها می‌پردازد و دارای کارگروه تخصصی ویژه‌ای نیز است که این کارگروه از اعضاء هیات علمی دانشگاه‌ها و همچنین مدیران اداره کل تشکیل یافته است و تلاش می‌کنند که به امور مختلف در زمینه پژوهش و فناوری کمک نمایند.

ایشان همچنین افزود: همواره ما کنترل موضوعات را به عنوان یک مانع نگاه نمی‌کنیم بلکه نگاهی تسهیل‌گر به موضوعات داریم و خود را بخشی از آموزش عالی می‌دانیم و همواره در تلاش هستیم که موسسات را به استاندارد‌های حوزه آموزش عالی نزدیک نماییم.

گفتنی است در پایان این نشست مدیران ادره کل نظارت، ارزیابی و آمایش آموزش عالی استان تهران از برخی دستاوردهای پژوهشگران پژوهشگاه صنعت نفت در پردیس‌های سه‌گانه بازدیدکردند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support