در نشست مشترك پژوهشگاه صنعت نفت و گروه صنعتي زر؛
زمينههاي همكاري در حوزه سيالات حفاري بررسي شد
روز دوشنبه 11مهر ماه مديران پژوهشگاه صنعت نفت و گروه صنعتي زر با هدف توسعه همكاريها، نشست مشتركي را برگزار كردند.
دكتر عظيم كلانتري اصل، رئيس پژوهشگاه صنعت نفت در اين جلسه پژوهشگاه را بزرگترين مجموعه تحقیقاتی كشور دانست و گفت: اين مجموعه خدمات بسيار زيادي را به صنعت ارائه داده و همواره تلاش كرده است كه خود را با نيازهاي صنعت تطبيق دهد.
وي ادامه داد: هم اكنون اين مركز پژوهشي بر توسعه فناوريهاي مورد نياز صنعت تمركز كرده است و علاوه بر اينكه در بسياري از موارد به عنوان مجري، توسعه فناوريها را به عهده دارد در بسياري از بخشها نيز از توانمندي شركتهاي نوپا و دانش بنيان نيز در زمينه رفع نيازها و چالشهاي صنعت نفت بهرهمند ميشود.
كلانتري با تاكيد بر اينكه پژوهشگاه صنعت نفت به دنبال سرعت بخشيدن به توسعه فناوريها در كشور است، افزود: محققان پژوهشگاه صنعت نفت همواره نياز، بازار و فناوري در صنعت را به خوبي رصد ميكنند و ارتباط مناسبي با بدنه صنعت نفت دارند از اين رو ميتوانند شركتها و مجموعههايي كه از توانمنديهاي بالايي برخوردار هستند را به خوبي حمايت كنند.
ايشان در همين راستا تصريح كرد: پژوهشگاه صنعت نفت به دنبال توليد محصول نميباشد بلكه اين مجموعه به دنبال توسعه فناوريها است از اين رو پژوهشگاه ميتواند خدمات فناورانه مستمري را به شركتهاي ديگر ارائه كند تا آن شركتها مسئوليت توليد محصول را به خوبي انجام دهند.
گفتني است در اين نشست، زمينههايِ همكاريهاي مشترك نيز مطرح شد كه آموزش مباحث مربوط به سيالات حفاري، انواع نشاستههاي مورد استفاده در صنعت حفاري، استانداردها و روشهاي ارزيابي آنها برخي از اين موارد است.
همچنين مشاوره و آموزش در زمينه تجهيز آزمايشگاه سيال حفاري، دستورالعملها، كاليبراسيون و تعمير و نگهداري بهبود عملكرد و كيفيت نشاستههاي توليدي مورد استفاده در سيال حفاري را ميتوان از ديگر موضوعات همكاري مشترك طرفين برشمرد.
از سوي ديگر كمك به بازاريابي محصولات توليدي و همچنين انجام طرحهاي مشترك در زمينه توليد محصولات سلولزي و پليمري مورد نياز صنعت حفاري از ديگر مواردي است كه طرفين ميتوانند با يكديگر همكاري كنند.
خاطر نشان ميشود در اين جلسه دكتر اميني، عضو هيات مديره و مالك گروه صنعتي زر به همراه هيات همراه نيز حضور داشتند.