مهار تورم و رشد تولید

مهار تورم و رشد تولید

پژوهشگاه صنعت نفت و شرکت پالایش نفت جاسک غدیر نشست مشترک برگزار کردند

سید رضا کسائی زاده،شرکت پالایش جاسک،پژوهشگاه صنعت نفت

با هدف تامین دانش فنی، طراحی، ساخت و راه‌اندازی پتروپالایشگاه‌ها در کشور؛

پژوهشگاه صنعت نفت و شرکت پالایش نفت جاسک غدیر نشست مشترک برگزار کردند

مدیران پردیس پایین‌دستی پژوهشگاه صنعت نفت و شرکت پالایش نفت جاسک غدیر با هدف توسعه همکاری‌‌های دوجانبه در زمینه پتروپالایشگاه‌ها جلسه مشترکی را برگزار کردند.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه صنعت نفت، مهندس سید رضا کسائی زاده، رئیس هیات مدیره شرکت پالایش نفت جاسک غدیر در حاشیه این بازدید به اهمیت تاسیس پتروپالایشگاه‌ها در کشور اشاره کرد و گفت: قرار است در کشور چندین پتروپالایشگاه به ظرفیت یک میلیون و پانصد و پنجاه هزار بشکه نفت خام سبک و نفت خام فوق سنگین تاسیس شود.

وی ادامه داد: ساخت پتروپالایشگاه‌ها در کشور بر اساس قانونی که در سال 1398 در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسیده و قرار است اجرایی شود و این امر در جهت حمایت از صنایع پایین دستی نفت خام و میعانات گازی با سرمایه‌‌گذاری مردمی در دست اجرا می‌باشد.

ایشان با تاکید بر این‌که راه‌اندازی پتروپالایشگاه‌ها از مراحل مختلفی برخوردار است، تصریح کرد: یکی از مراحل ساخت پتروپالایشگاه‌ به پژوهشگاه صنعت نفت مرتبط می‌شود و از آنجا که این مجموعه از توانمندی بالایی برخوردار است می‌تواند به ساخت این پتروپالایشگاه‌ها کمک شایانی نماید.

کسائی‌زاده در همین راستا تصریح کرد: بر همین اساس مقرر شد جلسه‌ای را با مدیران حوزه پایین دست در پژوهشگاه برگزار کنیم تا از توانمندی‌های این مجموعه از نزدیک آشنا شویم تا دیگر به دنبال دانش فنی در خارج از کشور نباشیم و با بازدیدی که از دستاورد‌های پژوهشگاه صنعت نفت داشیم به این نتیجه دست یافتیم که این مجموعه می‌تواند طراحی بنیادی و پایه را در زمینه پتروپالایشگاه‌ها به خوبی انجام دهد.

ایشان به پتانسیل پژوهشگاه صنعت نفت نیز اشاره کرد و گفت: مرکز تحقیقاتی همچون پژوهشگاه صنعت نفت می‌تواند کمک شایانی را در جهت ارتقاء بخش فنی صنعت نفت به کشور نماید و بخش‌های دیگر صنعت نیز همواره باید از امکانات موجود در این مجموعه بهره‌مند شوند.

در ادامه دکتر حسین فیروزی مدیرعامل شرکت پالایش نفت جاسک غدیر گفت: در صنعت نفت به لحاظ تامین دانش فنی و همچنین امکانات موجود می‌توان پژوهشگاه را مجموعه‌ای منحصر به فرد دانست چرا که ما زیرساخت‌های دیگری را در کشور نداریم که بتواند همانند پژوهشگاه در این زمینه فعالیت کند.

وی ادامه داد: امیدواریم با جلسه مشترکی که امروز برگزار شد بتوانیم از ظرفیت‌ها و دانش فنی این مجموعه به خوبی استفاده کنیم و  از سوی دیگر پژوهشگاه صنعت نفت نیز بتواند با توجه به موضوعات جدید در این پروژه گام‌های رو به جلویی را بردارد.

ایشان استفاده از دانش فنی محققان در کشور را بسیار با اهمیت دانست و گفت: بکارگیری دانش فنی شرکت‌های خارجی دیگر برازنده صنعت ما نیست از این رو امیدواریم زیرساخت‌های لازم به خوبی در کشور توسعه یابد تا بتوانیم شاهد توسعه دانش‌های فنی در کشور باشیم و خوشبختانه کلیات زیرساخت‌های لازم در پژوهشگاه موجود است و اگر بتوانیم بروکراسی‌های اداری را به حداقل برسانیم می‌توانیم همکاری‌های بیشتری را میان این دو مجموعه شاهد باشیم.

گفتنی است این نشست مشترک با حضور دکتر زمانیان رئیس پردیس پایین‌دستی و دیگر مدیران این مجموعه و همچنین شرکت پالایش نفت جاسک غدیر در پژوهشگاه صنعت نفت برگزار شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support