بيستمين ژورنال كلاب در پژوهشگاه صنعت نفت برگزار شد

بيستمين ژورنال كلاب،مدیریت خوردگی،مهندس شمس الدين عابدي،مسئول پروژه گروه پژوهش خوردگي فلزات،پژوهشگاه صنعت نفت

با هدف ارتقاء و توسعه دانش در حوزه مديريت خوردگي؛

بيستمين ژورنال كلاب در پژوهشگاه صنعت نفت برگزار شد

با هدف اطلاع از آخرين پيشرفت‌هاي علمي و جديد‌ترين دستاوردهاي روز جهان در حوزه‌هاي كاري اولويت‌دار پژوهشگاه صنعت نفت، بيستمين ژورنال كلاب بصورت تلفیقی- حضوری و برخط، با عنوان «مديريت خوردگي در صنايع نفت، گاز و پتروشيمي» در روز دوشنبه 30 آبان ماه در مركز همايش‌هاي بين‌المللي پژوهشگاه برای محققین و متخصصین این حوزه برگزار شد.

مهندس سيد شمس الدين عابدي، مسئول پروژه گروه پژوهش خوردگي فلزات و مصالح صنعتي پژوهشگاه صنعت نفت در اين ژورنال كلاب به موضوع با اهميت پديده مخرب خوردگي پرداخت و آن را به عنوان یک تهدید برای عملكرد تاسيسات و سيستم‌ها برشمرد كه مي‌تواند آسيب‌هاي جدي را در زمينه‌هاي جاني، اقتصادي و محيط زيستي به صنعت و كشور تحميل كند.

وي کمبود یا مدون نبودن اطلاعات و اسناد و مدارک مرتبط برای پایش و کنترل خوردگی، مناسب نبودن ارتباطات سازمانی براي كنترل اين پديده مخرب و همچنين عدم آموزش مناسب و کافی و ارتقای شایستگی پرسنل در حوزه مبارزه با خوردگی را، جزو عوامل  اصلي بروز حوادث ناشي از خوردگي به شمار آورد.

ایشان در ادامه به مزاياي استقرار مديريت خوردگي اشاره كرد و پايداري توليد، كاهش هزينه‌هاي غير مستقيم خوردگی، بهينه‌شدن هزينه‌هاي مستقيم آن و همچنين كاهش ريسك ناشي از خوردگي را  از مهم‌ترين مزایای استقرار اين نوع مديريت برشمرد.

عابدی با اذعان به پیشرو بودن پژوهشگاه صنعت نفت در استقرار مديريت خوردگي در صنعت اعلام کرد، پروژه‌ای ملی با عنوان « تدوين نظام بومي مديريت خوردگي و پياده‌سازي آن در شركت ملي گاز ايران» توسط پژوهشگاه براي این شرکت انجام شده که از دستاوردهای آن می‌توان به تدوین نظام بومی مدیریت خوردگی با توجه به شرایط عملیاتی بخش های مختلف شرکت ملی گاز، سازمان دهی و تعیین نقش ها و مسئولیت‌های هر یک از واحدها در انجام کارهای مدیریت خوردگی، ارائه برنامه های استراتژیک و تاکتیکی برای نظام بومی، تدوین متدولوژی آنالیز ریسک ناشی از خوردگی در خطوط لوله انتقال گاز، و زون‌های شبکه گازرسانی شهری اشاره کرد.

مهندس عابدی در خاتمه نشست، با طرح پیشنهاداتی در زمینه استقرار مدیریت خوردگی، آموزش نیروی انسانی، ارزیابی و ممیزی نظام مدیریت خوردگی، طراحی و توسعه بانک‎ های اطلاعاتی مورد نیاز جهت کنترل و مدیریت پدیده مخرب خوردگی برای صنعت، به پرسش حاضرین پاسخ داد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین پست ها:

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support