مرادي، رئیس واحد پژوهش و فناروي شركت ملي نفت ايران:
صرفهجويي50 درصدي با بهرهگيري از توان داخلي
دكتر ابوالفضل مرادي رئیس واحد پژوهش و فناروي شركت ملي نفت ايران، در حاشيه رونمايي از سامانههای پرتابل تشخیص آلایندههای زیستمحیطی در پژوهشگاه صنعت گفت: يكي از اولويتهاي پژوهشي شركت ملي نفت ايران توجه به مسايل زيست محيطي و موضوعات مرتبط با حفاظت صنعتي ميباشد.
رئیس واحد پژوهش و فناروي شركت ملي نفت ايران با تاكيد بر صرفه اقتصادي اين طرح افزود: همواره ساخت نمونه اوليه از هزينه بالايي برخوردار ميباشد و در دنيا 1/7تا 1/8 قيمت نمونه تجاري براي ساخت نمونههاي اوليه هزينه ميشود.
وي با تاكيد بر اينكه بر اساس نوع حسگر و پيچيدگي فناوري مورد استفاده و سهولت دسترسي به تجهيزات و مواد اوليه، بين 40 تا 50 درصد صرفهجويي اقتصادي در ساخت اين 17 حسگر انجام شده است، تصريح كرد: اين حسگرهاي ايراني براي اولينبار موفق به دريافت گواهي استاندارد ATEX از شركت اپيل (EPIL) شدهاند.
مرادي در زمينه بهرهبرداري از توان داخلي در دستيابي به فناوري اين حسگرها گفت: از يكسو نيازهاي صنعت در زمينه مشكلات زيست محيطي و از سوي ديگر برخورداري كشور از شبكه گستردهاي از دانشگاهها و مراكز تحقيقاتي فعال در اين حوزه، ما را بر آن داشت تا از توانمنديهاي پژوهشگاه كه مجموعهاي از امكانات و ظرفيتها علمي در آن تجميع شده است، بهرهمند شويم.
گفتني است روز سهشنبه 14 اسفند ماه از سامانههای پرتابل تشخیص آلایندههای زیستمحیطی در پژوهشگاه صنعت نفت با حضور نماينده كارفرما، رئيس پژوهشگاه و اعضاءهيات رئيسه اين سازمان، رونمايي و تحويل كارفرما داده شد.