راهاندازی بزرگترین سیستم نمایشگر مرکز همایشهای پژوهشگاه صنعت نفت
- توضیحات
- دسته: پژوهشگاه صنعت نفت
- بازدید: 531

رییس مدیریت دادهها و فرآیند واحد مهندسی و خدمات فنی پژوهشگاه صنعت نفت؛
از راه اندازی بزرگترین سیستم نمایشگر مرکز همایش این مجموعه خبر داد
بزرگترین سیستم نمایشگر مرکز همایشهای پژوهشگاه صنعت نفت توسط واحد مهندسی و خدمات فنی این مجموعه راه اندازی شد.
دکتر آرش رئیسی، رییس مدیریت دادهها و فرآیند واحد مهندسی و خدمات فنی پژوهشگاه صنعت نفت در مصاحبه اختصاصی خود با واحد روابط عمومی این مجموعه، مرکز همایشهای پژوهشگاه صنعت نفت را یکی از به روزترین مراکز همایش در سطح کشور دانست و گفت: لوازم و تجهیزات الکتریکی این مرکز جزو قوی ترین و به روزترین تجهیزات به حساب میآید که یکی از مهمترین تجهیزات آن سیستم نمایشگر یا Digital Light Processing) DLP) است که دانش توسعه، ساخت و تعمیرات آن در انحصار چند شرکت بزرگ الکترونیکی بین المللی میباشد.
به گفته رئیسی با توجه به نیاز مرکز همایشهای پژوهشگاه صنعت نفت به تصاویری با کیفیت بالا و اندازه مناسب از فناوری پیشرفته تراشه DLP نیز در این مرکز استفاده شده است.
ایشان به قابلیتهای تکنولوژی DLP نیز اشاره کرد وگفت: شفافیت و طبیعی بودن تصاویر و برقراری ارتباط با سامانههای گرافیکی دیجیتالی برخی از مزایای این فناوری است و بر همین اساس این تجهیزات از لحاظ سرمایهای و فنی جزو یکی از مهمترین تجهیزات پژوهشگاه صنعت نفت به حساب میآید.
رئیسی به برخی مشکلات راه اندازی سیستم نمایشگر این مرکز همایش نیز اشاره کرد و گفت: متاسفانه به دلیل برخی نواقص فنی سیستم صوت و تصویر مرکز همایشهای پژوهشگاه صنعت نفت در زمان مقرر راه اندازی نشده بود، بر همین اساس واحد مهندسی و خدمات فنی این سازمان توانست نواقص را برطرف و این سیستم را راه اندازی نماید.
به گفته رئیسی شرکتهای خصوصی برای تعمیر و بروز رسانی این سیستم نمایشگر درخواست هزینههای بالایی را از پژوهشگاه صنعت نفت داشتند که خوشبختانه این فرآیند توسط کارشناسان و تکنسینهای واحد مهندسی و خدمات فنی پژوهشگاه با هزینه بسیار کمتری انجام شد.
رییس مدیریت داده و فرآیند واحد مهندسی و خدمات فنی پژوهشگاه صنعت نفت همچنین عنوان کرد: این تجهیزات بالغ بر میلیاردها ریال ارزش مالی داشته است و راه اندازی آن نیز میتواند به صورت روزانه مبلغ قابل توجهی برای پژوهشگاه صنعت نفت درآمدزایی ایجاد کند که در همین راستا و با عنایت به موارد مطروحه و با توجه به محدودیت منابع مالی، با دستور معاون پشتیبانی موضوع راه اندازی سیستم، به طور جدی در دستور کار واحد مهندسی و خدمات فنی قرار گرفته و با تشکیل کارگروهی متشکل از کارشناسان ذیربط موضوع پیگیری و دنبال گردید.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه هیچگونه مستنداتی از مراحل نصب، نقشههای شبکه ارتباطات و اتصالات در دسترس نبود، کارشناسان کارگروه واحد مهندسی و خدمات فنی پژوهشگاه صنعت نفت ابتدا با بررسی تجهیزات سخت افزاری و نرم افزاری مشکلات و ایرادات سیستم را شناسایی کردند و سپس نقشه راه جهت راه اندازی مجدد این سیستم را ایجاد کردند.
رئیسی افزود: فرآیند تعمیر سیستم نمایشگر در مرکز همایشهای پژوهشگاه صنعت نفت با کمترین هزینه و زمان انجام گرفت به طوری که در کمتر از یک ماه مشکلات این سیستم شناسایی شد و مستنداتی جهت تعمیرات، نگهداری و راهبری آن از سوی تکنسینهای این مجموعه تهیه شد.
ایشان در همین راستا تصریح کرد: شناسایی، پایش تجهیزات سخت افزاری و نرم افزاری و تحلیل ارتباطات نرم افزاری آنها، کنترل ارتباطات تجهیزات اعم از شبکه، فیبر نوری و کابلهای DVI، رفع ایرادات مربوط به ارتباطات شبکه، تصویر و برق تجهیزات برخی از مراحل اجرای این کار میباشد.
همچنین طراحی مجدد و تیونینگ سخت افزار و نرم افزار تجهیزات، تست و انجام آزمایشهای مکرر جهت کنترل پایداری تجهیزات و تدوین دستورالعملهای تعمیرات پیشگیرانه سیستم DLP از دیگر مراحل این کار به حساب میآید.
رییسی در خاتمه از همکاری و مساعدت معاون پشتیبانی، رئیس واحد مهندسی و خدمات فنی، روابط عمومی، حراست و همه دست اندرکاران اجرای این پروژه تشکر و قدردانی نمود.